Libnet.ro
UNICEF

14:00

DigiSport: Simona Halep, jefuita de englezi! Suma reala castigata de Simo, dupa performanta uriasa de la Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Simona Halep, jefuita de englezi! Suma reala castigata de Simo, dupa performanta uriasa de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon si, alaturi de trofeu, a primit si un CEC important, de 2. 6 milioane de euro. Totusi, romanca de 27 de ani se va intoarce acasa cu o suma mult mai mica. continuă pe Hotnews

DigiSport: Simona Halep, reactie de mare campioana, dupa ce a spulberat-o pe Serena Williams

Simona Halep a avut o reactie de mare campioana, dupa ce a batut-o fara drept de apel pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon.

Suma uriasa castigata de Simona Halep, dupa ce succesul de la Wimbledon

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, in doar 55 de minute, dupa ce atrecut in finala de Serena Williams cu scor categoric 6-2, 6-2. Pe langa cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera,.

Suma uriasa castigata de Simona Halep, dupa succesul de la Wimbledon

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, in doar 55 de minute, dupa ce atrecut in finala de Serena Williams cu scor categoric 6-2, 6-2. Pe langa cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera,.

Cu ce suma reala de bani ramane Simona Halep dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep a triumfat duminica la turneul de la Wimbledon si, pe langa mult ravnitul trofeu, va primi si un cec baban, de 2,6 milioane de euro.

DigiSport: A mai slabit 20 de grame. Trebuie sa o ridice cu macaraua! Serena Williams, ironizata inaintea finalei cu Simona Halep

Simona Halep - Serena Williams este marea finala din acest an a turneului de la All England Club. Desi statistica nu ii este favorabila, Simona are prima sansa in finala de sambata cu Serena.

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

Simona Halep, a cincea jucatoare din istorie in topul castigurilor financiare: La ce suma a ajuns dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep are, in acest moment, 19 trofee WTA si 17 finale pierdute, fiind printre cele mai bune sportive care au activat vreodata in circuitul feminin. Simona Halep a obtinut, la Wimbledon, cel mai prestigios.

Suma uriasa pe care o va incasa Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi de ucraineanca Elina Svitolina 8 WTA), scor 6-1, 6-3. Astfel, Simona Halep s-a calificat in finala.

Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului romanesc

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a facut istorie in finala de la Wimbledon. Constanteanca a zdrobit-o pe Serena Williams, este numita acum regine tenisului mondial si a intrat in clubul exclusivist All England Club. Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon Dupa performanta de la Wimbledon, Simona Halep .

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )