Libnet.ro
UNICEF

11:15

Firicel Tomai, despre inceputul carierei Simonei Halep: Era foarte anxioasa, foarte preocupata

Hotnews Hotnews,
 Firicel Tomai, despre inceputul carierei Simonei Halep: Era foarte anxioasa, foarte preocupata

Simona Halep a cucerit, sambata, turneul de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a trecut in finala de Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Cu acest prilej, Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep la seniori, a rememorat inceputul carierei romancei in tenis. continuă pe Hotnews

C.T. Popescu, asa cum nu l-am auzit vreodata. Ce spune despre performanta Simonei Halep la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep din semifinala cu Elina Svitolina de la Wimbledon. Numarul 7 mondial s-a impus cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat pentru prima data in cariera in finala turneului de la Londra. CTP: Simona a jucat alt tenis, a atacat si cand nu a avut ocazia Jurnalistul .

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep: Am crezut ca poate face un turneu foarte bun. Nu este doar meritul meu, avem o echipa mare

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre succesul obtinut de eleva sa la Wimbledon, unde a castigat al doilea trofeu de Grand Slam din cariera. Tehnicianul a precizat ca a crezut ca Halep poate face un turneu bun, mai ales dupa meciul din turul trei cu Victoria Azarenka. Nu este doar meritul meu, avem o echipa mare. Darren Cahill a ajutat-o de asemenea si Ion Tiriac, a spus antrenorul romancei.

Iohannis, Dancila si Tariceanu, reactii fabuloase dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon: Victorie exceptionala pentru tenisul romanesc

Simona Halep a dominat-o pe Serena Williams in finala de la Wimbledon. Romanca a pus mana pe cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera si a adus si multa mandrie in inimile romanilor, printre care se numara si politicienii nostri. Iohannis, Dancil si Tariceanu,reactii fabuloase dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon Constanteanca Simona .

Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina. Toti s-au uitat lung spre scaunul lui

In aceasta zi de joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Rivala redutabila a romancei a avut rezultate incredibile in meciurile anterioare, dar este posibil ca Simona Halep sa aiba un avantaj. Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina Simona .

VIDEO FOTO Congresul USR s-a oprit cateva minute special pentru ca delegatii sa vada finalul meciului Simonei Halep de la Wimbledon

Moment special la congresul USR, la finalul meciului de la Wimbledon castigat de Simona Halep in fata Serenei Williams. Congresul USR s-a oprit pentru cateva minute pentru ca delegatii sa urmareasca ultimele game-uri din finala de la Wimbledon. Imediat dupa victoria Simonei Halep, in sala mare de la TNB, cei 500 de delegati USR prezenti au scandat minute in sir: Simona! Simona!.

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep: Inseamna enorm pentru Romania

Victoria Simonei Halep la Wimbledon, prima pentru un sportiv din Romania la prestigiosul turneu londonez, a fost comentata si de Virginia Ruzici, fosta noastra tenismena si in prezent manager al Simonei.

Politicianul roman felicitat pe Facebook pentru prezenta la meciul victorios al Simonei Halep de la Wimbledon

Primarul Clujului, Emil Boc, este foarte popular pe Facebook, unde-si posteaza toate realizarile. Este atat de popular incat a ajuns sa fie felicitat si pentru realizari care n-au legatura cu activitatea sa de primar, cum ar fi prezenta la meciul victorios al Simonei Halep de la Wimbledon.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: A jucat incredibil

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, s-a declarat entuziasmat de victoria fostei sale el.

Adrian Nastase, propunere surprinzatoare dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Sa i se acorde Steaua Romaniei. E un gest de normalitate

Fostul premier Adrian Nastase spune ca a urmarit meciul Simonei Halep si sustine ca ideea de i se acorda ordinul Steaua Romaniei este una absolut fireasca. M-am bucurat enorm, ieri, privind si eu, cu.

Serena Williams va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon

Serena Williams va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, joi, fara drept de apel, 6-1, 6-2, pe Barbora Strycova 54 WTA).

ştiri din Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )