Libnet.ro
UNICEF

17:00

Generatia U21 din Romania testeaza in exclusivitate noile reguli din tenisul international

Adevărul Adevărul,
Generatia U21 din Romania testeaza in exclusivitate noile reguli din tenisul international

Romania este una dintre cele cinci tari din lume care vor trimite un jucator la turneul international de tenis Red Bull Next Gen Open din Milano, dotat cu premii in valoare totala de 20,000 de dolari. continuă pe Adevărul

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume. Pozele sunt reale

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume poate fi numita simplu: Raiul pe Pamant. E stiut ca, daca mergi prin tara noastra, peisajul se schimba la fiecare 90 de kilometri, dar de oaze in mijlocul muntilor nu s-a auzit. Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai .

Laura Codruta Kovesi, la BBC, despre sefia Parchetului European: Aceasta candidatura e importanta pentru intreg sistemul judiciar din Romania

Laura Codruta Kovesi a vorbit, intr-un interviu la BBC, despre candidatura sa la sefia viitorului Parchet European, fostul procuror-sef anticoruptie afirmand ca aceasta este importanta nu doar pentru ea personal, ci si pentru colegii sai si intreg sistemul judiciar din Romania.

Situatie fara precedent! Un medic dintr-un spital din Romania, neplatit din 2015

Situatie bizara intr-un spital din Romania! Un medic chirurg este neplatit de spitalul cu care aveacontracte de prestari servicii. Spitalul Universitar Constanta nu o mai scoate la liman cu datoriile! Pe.

Vedete din Romania prinse de tornada ucigasa din Grecia

Tornada ucigasa din Grecia, cea care a luat nu mai putin de 6 vieti, le-a surprins si pe doua dintre vedetele autohtone. Iata despre cine este vorba si ce povestesc despre momentele de groaza pe care le-au trait i vacanta! .

Blocaj la medicii de familie si in spitale. Sistemul informatic pentru cardurile pacientilor din Romania a cazut din nou

Probleme la sistemul informatic din Sanatate! Cardurile pacientilor au fost din nou blocate. Ce anunta Casa Nationala de Sanatate despre erorile frecvente pe care le intampina? Sistemul informatic din Sanatate, probleme cu nemiluita Cardurile de sanatate ale pacientilor au fost din nou blocate din cauza erorilor pe care le tot intampina sistemul. Casa Nationala de .

Ambasadele straine din Romania, mesaj dupa ce Halep a ajuns campioana la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Au venit reactii la cald si din partea ambasadelor straine.

Noua avertizare de la meteorologi! Cod galben de furtuni si grindina in mai multe zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o atentionare nowcasting Cod galben de furtuni valabila in urmatoarele doua ore in mai multe localitati din judetele Arad, Bihor si.

COSMAR in Grecia pentru o cunoscuta VEDETA din Romania: Tornada a BLOCAT-O pe autostrada! (FOTO)

Raluca Moianu se afla pe autostrada din Grecia in momentul furtunii catastrofale din noaptea de miercuri spre joi 11 iulie). Vedeta, dar si alti romani aflati in vacanta in Grecia, au surprins imagini.

Mutare-soc in lumea televiziunii din Romania. Un celebru comentator a renuntat la microfon

Jurnalistul Vlad Enachescu a fost instalat in functia de coordonator al compartimentului de handbal la CSM Bucuresti, anunta, vineri, gruparea din Capitala pe site-ul sau oficial. Om de televiziune, cu.

Judecatorii vor decide luni daca Sorina poate pleca din Romania

Judecatoria Slatina decide in data de 15 iulie daca Sorina, fetita din Baia de Arama, care a fost adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA, poate parasi tara impreuna cu parintii adoptivi, au.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )