Libnet.ro
UNICEF

10:15

Halep a elucidat misterul problemelor de sanatate din finala de la Doha. Ce spune despre participarea sa la Dubai

Adevărul Adevărul,
Halep a elucidat misterul problemelor de sanatate din finala de la Doha. Ce spune despre participarea sa la Dubai

La cateva ore dupa infrangerea din meciul cu Elise Mertens 21 WTA), Simona Halep a oferit o declaratie alarmanta pentru trimisul Digi Sport la Doha. continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a aflat adversara din finala turneului de la Doha. Pe cine va infrunta romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni pe belgianca Elise Mertens, sambata, de la ora 17:00 ora Romaniei), in finala turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 916.

FOTO Cine este Elise Mertens, adversara Simonei Halep din finala de la Doha. Tatal ei are o meserie extrem de rar intalnita

Simona Halep va juca in ultimul act al turneului de la Doha impotriva belgiencei Elise Mertens si poate castiga primul trofeu din 2019.

Halep joaca, sambata, un meci urias: Simona si-a aflat adversara din finala de la Doha. Avem ora partidei si bilantul romancei

Simona Halep porneste ca mare favorita intr-o confruntare in care se va intalni cu o jucatoare in fata careia n-a pierdut niciodata.

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Meci pentru semifinala la Dohoa

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni in sferturi o va intalni pe germanca Julia Goerges 30 ani), numarul 16 mondial, care a trecut de americanca.

Simona Halep, reactie dupa ce a pierdut finala de la Doha: Nu am putut. A fost o saptamana minunata

Simona Halep nu a reusit sa castige primul trofeu din noul sezon. Ajunsa in finala turneului de la Doha, numarul doi WTA a pierdut in trei seturi in fata jucatoarei din Belgia, Elise Mertens 23 de ani, nr.

VIDEO Sugubeata Simona. Cum a glumit jucatoarea de tenis cu reporterul Digi Sport, dupa finala de la Doha

In ciuda esecului dramatic din finala de la Doha, pierduta cu Elise Mertens, 6-3, 4-6, 3-6, Simona Halep a gasit la finalul meciului puterea sa zambeasca.

Halep va avea un meci infernal: Promisiunea facuta de adversara ei din finala imediat dupa marea victorie din semifinale

Simona Halep a avut nevoie de un set decisiv plin de dramatism pentru a ajunge in ultimul act de la Qatar Total Open, iar sambata, misiunea ei va fi la fel de grea.

ATP Buenos Aires: Diego Schwartzman vs Marco Cecchinato, duelul din finala

Argentinianul Diego Schwartzman, cap de serie nr. 4, si italianul Marco Cecchinato, al treilea favorit, vor disputa finala turneului ATP de la Buenos Aires, dotat cu premii in valoare in valoare de 590. 745 dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )