Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cu ce suma reala de bani ramane Simona Halep dupa triumful de la Wimbledon

B1 B1,
Cu ce suma reala de bani ramane Simona Halep dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep a triumfat duminica la turneul de la Wimbledon si, pe langa mult ravnitul trofeu, va primi si un cec baban, de 2,6 milioane de euro. continuă pe B1

VIDEO Simona Halep, dupa triumful de la Wimbledon: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon. Halep a mai spus ca visul mamei ei s-a indeplinit sambata, prin victoria de la Wimbledon.

Suma uriasa castigata de Simona Halep, dupa ce succesul de la Wimbledon

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, in doar 55 de minute, dupa ce atrecut in finala de Serena Williams cu scor categoric 6-2, 6-2. Pe langa cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera,.

Suma uriasa castigata de Simona Halep, dupa succesul de la Wimbledon

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, in doar 55 de minute, dupa ce atrecut in finala de Serena Williams cu scor categoric 6-2, 6-2. Pe langa cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera,.

Pe ce loc se va situa Simona Halep, dupa turneul de la Wimbledon. Cum va arata clasamentul WTA

Simona Halep va urca in clasamentul WTA dupa turneul de la Wimbledon. Campioana noastra nu va castiga insa alta pozitie daca se va impune in ultimul act. Cu toate astea se va apropia foarte mult de Karolina Pliskova, aflata pe locul 3. Clasament WTA: Ce loc va ocupa Simona Halep dupa turneul de la Wimbledon? .

Ce este clubul exclusiv in care a intrat Simona Halep dupa ce a castigat la Wimbledon. All England Club are doar 566 de membrii in intreaga lume

Simona Halep27 ani, 7 WTA) a castigat, sambata, finala feminina de la Wimbledon, cu Serena Williams37 ani, 10 WTA), scor 6-2,6-2. Victoria a reprezentat si titlul de regina tenisului moondial, dar si accederea constantencei in exclusivistul All England Club, care are doar 556 de membrii in intreaba lume. Ce este clubul exclusivist in care a .

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

Simona Halep dupa sedinta foto cu trofeul de la Wimbledon: Pozand cu noul meu cel mai bun prieten la noul meu club

Simona Halep a postat, duminica, pe retelele de socializare, cateva imagini de la sedinta foto oficiala cu trofeul de la Wimbledon, obtinut in urma cu o zi.

De la campion, pentru campioana. Mesajul emotionant al lui Gica Hagi pentru Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: Cuvintele sunt prea mici...

Gica Hagi, antrenorul si patronul clubului Viitorul Constanta, a publicat un mesaj emotionant pentru Simona Halep, dupa ce romanca a trimfat, sambata, la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici. Felicitari,.

Suma uriasa pe care o va incasa Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi de ucraineanca Elina Svitolina 8 WTA), scor 6-1, 6-3. Astfel, Simona Halep s-a calificat in finala.

Nadia Comaneci despre Simona Halep: Regina ierbii. Reactii pe retelele de socializare

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a caracterizat-o sambata drept regina ierbii pe Simona Halep, dupa c.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )