Libnet.ro
UNICEF

11:15

incepe drumul catre Euro 2020: Grupa INCENDIARA pentru tricolori! Vezi toate detaliile despre adversarii nostri

B1 B1,
incepe drumul catre Euro 2020: Grupa INCENDIARA pentru tricolori! Vezi toate detaliile despre adversarii nostri

Dupa cum ne asteptam, Romania va avea un drum lung si anevoios pana la turneul final Euro 2020, care va cuprinde si partide disputate la Bucuresti, dupa ce sortii nu ne-au prea zambit la trageri. Astfel, pa. continuă pe B1

EURO 2020. Grupa de cosmar pentru Nationala Romaniei la fotbal

Nationala de fotbal a Romaniei va evolua in Grupa F a preliminariilor EURO 2020, alaturi de Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta, potrivit tragerii la sorti efectuate duminica la.

Romania si-a aflat adversarele in preliminariile EURO 2020. Grupa cu Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta!

Duminica de la ora 13:00 a avut loc la Dublin tragerea la sorti a grupelor pentru preliminariile EURO 2020. Romania a fost repartizata in Grupa F alaturi de Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta. Primele doua se califica la turneul final.

Se cunoaste programul meciurilor pentru EURO 2020! Cand joaca Romania

Calendarul meciurilor din preliminariile pentru Euro 2020, precum si pentru cele patru baraje ale echipelor din Liga Natiunilor, a fost publicat de Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal UEFA), relateaza.

EURO 2020: Romnia, n grupa cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe si Malta n preliminariile turneului final

Romania va gazdui patru meciuri la EURO 2020 unul din optimi), insa drumul pana la o calificare va fi unul infernal. Tricolorii au fost repartizati in Grupa F, alaturi de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe si Malta. Se actualizeaza.

Grupa grea pentru Romania in preliminariile la Euro 2020

Nationala de fotbal a Romaniei va evolua in Grupa F a preliminariilor EURO 2020, alaturi de Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta, potrivit tragerii la sorti efectuate duminica la Dublin. Meciurile.

DigiSport: Cum s-a comportat Gabriela Firea la tragerea la sorti a preliminariilor EURO 2020

Tricolorii lui Contra sunt in grupa F in preliminariile pentru Euro 2020, unde vor intalni nationalele Spaniei, Suediei, Norvegiei, Insulelor Feroe si Maltei. La tragerea la sorti care a avut loc la Dublin a participat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gica Popescu, despre sansa Romaniei dupa tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020

Gica Popescu e de parere ca Romania a avut noroc la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020. Baciul spune ca Spania va castiga detasat Grupa F, in timp ce tricolorii se vor duela cu Suedia si.

EURO 2020: Romnia si va afla duminica adversarele din preliminariile turneului final n care gazduieste patru meciuri pe Arena Nationala

Nationala Romaniei isi afla, duminica, adversarele din preliminariile Euro-2020. Romania este in urna a patra, iar la Campionatul European din 2020 si Bucurestiul va gazdui patru meciuri.

Ioan Andone, despre grupa pentru EURO 2020: Cred ca n cel mai fericit caz terminam pe trei. Din pacate ne departam de lumea buna a fotbalului

Ioan Andone a declarat, duminica, pentru News. ro, ca grupa in care va evolua Romania in preliminariile Campionatului European este foarte dificila si dupa parerea sa tricolorii se vor clasa in cel mai fericit caz pe locul trei.

Romania, ghinion urias: Avem o grupa infernala pentru Euro 2020! Cand vor debuta tricolorii in preliminarii

Echipa pregatita de Cosmin Contra a platit scump pentru ca n-a fortat marcarea celui de-al doilea gol in meciul cu Muntenegru si a fost cea mai slaba ocupanta a locului 2 in Liga C a Natiunilor.

ştiri din Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )