Libnet.ro
UNICEF

16:45

Interviu de colectie cu Simona Halep. Parintii mei au fost blanzi cu mine

Antena3 Antena3,
Interviu de colectie cu Simona Halep. Parintii mei au fost blanzi cu mine

Simona Halep este a douasprezecea jucatoare care castiga turneul de la Wimbledon la prima sa finala, dupa un meci fara istoric, in care a dominat-o pe Serena Williams la toate capitolele. Este o. continuă pe Antena3

Serena Williams abia asteapta finala cu Simona Halep: Mereu au fost meciuri grele cu ea

Simona Halep si Serena Williams se vor lupta, sambata, pentru trofeul pus in joc la Wimbledon dupa evolutii entuziasmante de ambele parti in cele doua saptamani ale Grand Slam-ului londonez.

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

Simona Halep a zdrobit-o pe Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Cat a fost scorul final

Live Stream Online Simona Halep Elina Svitolina. Joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Aceasta este o adversara redutabila pentru romanca, avand in vedere rezultatele meciurilor anterioare, dar e posibil ca Halep sa aiba un avantaj, de aceasta data. Vom incepe LIVE textul de la .

VIDEO Wimbledon, ziua 12: Lucruri care nu s-au vazut la tv - Spectacolul facut de Mansour Bahrami si Mark Philippoussis; Simona Halep si ducesele

Penultima zi a turneului de la Wimbledon nu a fost lipsita de momente speciale. Mansour Bahrami a incantat din nou spectatorii cu loviturile sale spectaculoase, Daria Snigur si-a imbratisat tatal dupa ce a castigat proba de junioare, Mark Philippoussis a servit o bautura racoritoare si a facut o poza alaturi de un fan in timpul meciului, iar Simona Halep a fost surprinsa in momentul in care a aflat ca se va intalni cu ducesele de Cambridge si Sussex. Organizatorii Grand Slam-ului londonez au realizat un montaj cu lucrurile care ar fi putut sa scape pe transmisia video din cea de-a 12-a zi de concurs de la Wimbledon.

Ce a facut Serana Williams dupa ce a pierdut meciul cu Simona Halep. Declaratia care i-a uimit pe toti: Trebuie doar sa iti scoti palaria in fata ei

Simona Halep a cucerit, sambata, turneul de la Wimbledon, dupa ce a trecut in finala de Serena Williams, scor 6-2, 6-2. A fost al doilea titlu de Mare Slem din cariera lui Halep, iar americanca a avut numai.

Serena Williams, DECLARATIE fair-play dupa ce a fost spulberata de Simona Halep: Cand o jucatoare evolueaza asa, trebuie sa-ti scoti palaria

Campioana de sapte ori la Wimbledon, Serena Williams a fost invinsa in doar 55 de minute de Simona Halep, scor 6-2, 6-2, in finala editiei din acest an a Grand Slam-ului londonez. Americanca a avut numai cuvinte.

Ce a pierdut Serena Williams, dupa ce a fost invinsa. Simona Halep i-a distrus visul!

Se spune ca, la 37 de ani, Serena Williams mai intra pe terenul de tenis, avand un singur obiectiv: sa fie in fruntea ierarhiei jucatoarelor cu cele mai multe trofee de Grand Slam. Simona Halep avea, inaintea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )