Libnet.ro
UNICEF

11:45

Novak Djokovic a TRIUMFAT pentru a PATRA oara la Wimbledon, dupa ce l-a invins pe Kevin Anderson (FOTO)

B1 B1,
Novak Djokovic a TRIUMFAT pentru a PATRA oara la Wimbledon, dupa ce l-a invins pe Kevin Anderson (FOTO)

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic a castigat, duminica, turneul de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a trecut, in finala, de sud-africanul Kevin Anderson in trei seturi, cu scorul de 6-2, 6-2, 7-6. continuă pe B1

Wimbledon: Novak Djokovic, campion pentru a patra oara la All England Club

Novak Djokovic a aratat la Wimbledon ca momentele de ratacire au disparut, ca defensiva a revenit la cote incredibile si ca tenisul mondial l-a regasit pe cel care a dominat sezoane intregi circuitul ATP. Sarbul este back in business, a castigat pentru a patra oara competitia de la All England Club 6-2, 6-2, 7-63) cu Kevin Anderson) si a ajuns la 13 turnee de Grand Slam cucerite in cariera.

Novak Djokovic il invinge pe Nadal intr-un meci de INFARCT si se califica in finala de la Wimbledon

Novak Djokovic este pentru a cincea oara in finala de la Wimbledon. Sarbul, aflat pe locul 21 ATP, a castigat, sambata, un nou meci maraton, invingandu-l pe liderul mondial Rafael Nadal cu scorul de 6-4, 3-6,.

Novak Djokovic - Kevin Anderson LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROSPORT in finala la Wimbledon

Novak Djokovic - Kevin Anderson LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROSPORT Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic s-a calificat sambata in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon dupa ce a trecut.

Wimbledon: Mngierea destinului - Novak Djokovic, n finala dupa un meci memorabil cu Rafael Nadal (10-8 n decisiv)

Novak Djokovic si Rafael Nadal au pus in scena o semifinala de Wimbledon care va ramane pentru mult timp in mintea iubitorilor de tenis, cei doi mari campioni fiind cu greu despartiti dupa o partida care a durat cinci ore si 14 minute 10-8 in decisiv). inclestarea teribila este explicata foarte bine de statistica partidei: egalitate la erori nefortate cate 42) si la lovituri castigatoare 73 de fiecare parte). Sarbul a avut la final trei puncte in plus adjudecate: 194-191, iar calificarea in finala de la All England Club este trecuta de partea sarbului se va lupta pentru trofeu cu Kevin Anderson). Se actualizeaza.

Novak Djokovic se califica eroic in finala de la Wimbledon dupa o victorie in fata lui Nadal

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic s-a calificat sambata in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon dupa ce a trecut in cinci seturi, 6-4, 3-6, 7-6 11/9), 3-6, 10-8, de numarul 1 mondial, spaniolul.

Novak Djokovic, campion la Wimbledon 2018. Sarbul a castigat al 13-lea titlu de Mare Slem al carierei

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic a castigat duminica finala masculina a Turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce l-a invins, in trei seturi, 6-2, 6-2, 7-6 7/3), pe sud-africanul Kevin.

Are vreo sansa Anderson in fata lui Djokovic in finala de la Wimbledon?

Sud-africanul Kevin Anderson disputa, duminica, prima lui finala la Wimbledon si doar a doua de Mare Slem din cariera. De cealalta parte a fileului se va afla un Novak Djokovic in mare revenire de forma.

Angelique Kerber este noua campioana de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, in finala, pe Serena Williams

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a reusit, sambata, sa castige turneul de Grand Slam de la Wimbledon, invingand-o, in finala, pe marea campiona Serena Williams. Angie a invins-o pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )