Libnet.ro
UNICEF

01:05

Palermo Open 2020. Cand va juca Simona Halep primul meci

B1 B1,
Palermo Open 2020. Cand va juca Simona Halep primul meci

Simona Halep 28 de ani) revine pe terenul de tenis, dupa 5 luni de pauza. Jucatoarea romanca si-a anuntat prezenta la turneul de la Palermo. Simona Halep, numarul 2 in clasamentul WTA, va participa. continuă pe B1

Simona Halep revine in forta. Unde va juca numarul doi mondial

Circuitul WTA va fi reluat la inceputul lunii august dupa o intrerupere de aproape jumatate de an, iar Simona Halep va participa la doua turnee consecutive.

Simona Halep, decizie surpriza. A ales acum si i-a uimit pe toti

In perioada urmatoare, Simona Halep va fi tot mai prezenta pe terenul de tenis. Romanca noastra a mai bifat un turneu in calendar si va fi prezenta si la Praga, in Cehia, acolo unde va participa la Prague Open. in ce perioada se va desfasura turneul la nivel international, aflati in paragrafele urmatoare. Simona Halep, .

VIDEO Simona Halep va participa la turneul de la Praga Cand are loc competitia

Simona Halep, numarul 2 mondial, a anuntat, miercuri, ca va participa la turneul pe zgura de la Praga.

Probleme cu judecatorii pentru Simona Halep. Ce i-a facut justitia din Romania

Simona Halep se judeca cu Fiscul iar judecatorii par ca se joaca cu nervii Simonei. Ea a fost chemata la proces cu doar cateva zile inainte de un turneu important. Simona Halep probleme cu justitia din Romania. Ce i-au facut judecatorii Simona Halep se judeca cu Fiscul si contesta executarea silita a acestei institutii. Prin .

Simona Halep, schimbare majora de look. Cum a aparut cea mai buna sportiva a Romaniei

Simona Halep are un nou look, cu mai putin de doua saptamani ramase pana la revenirea in circuitul WTA. Tenismena romanca a publicat astazi pe pagina sa de Instagram, o imagine cu noua infatisare. Simona Halep, schimbare majora de look Simona Halep nu mai arata cum stiai. Sportiva si-a facut o schimbare de look pe .

Simona Halep e in culmea fericirii! Sportiva tocmai a dat marea veste. Ne intalnim in august

Luna viitoare va veni cu surprize pentru iubitorii de tenis si pentru sustinatorii Simonei Halep. Sportiva noastra a dat marea veste: Ne intalnim in august!. Fanii si familia sunt in culmea fericirii. Simona Halep a dat vestea cea mare in perioada urmatoare, Simona Halep va fi tot mai prezenta pe terenul de tenis. Romanca noastra .

Simona Halep, momente romantice alaturi de Toni Iuruc. Cum au fost surprinsi

Iubire mare in cuplul Simonei cu Toni! Cei doi viitori soti nu tin cont de nimeni si nimic si isi arata dragostea pe unde prind. Cum au fost surprinsi recent acestia? Halep si Iuruc, momente tandre in public Simona Halep traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Toni Iuruc. Desi diferenta de varsta este .

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

Clasamentul WTA se schimba. Cum poate profita Simona Halep

Vin schimbari semnificative in tenis, impuse si de pandemia de coronavirus. Presedintele WTA, Steve Simon, a anuntat cum va functiona noul clasament pe care forul mondial il va implementa incepand cu luna august. Se schimba clasamentul WTA WTA va renunta la clasamentul realizat pe baza rezultatelor din ultimele 52 de saptamani, imediat cum se reiau .

Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

Organizarea alegerilor locale 2020 a fost fost amanata pentru data de 27 septembrie, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pent.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )