Libnet.ro
UNICEF

10:45

Simona Halep a aflat cine ii sunt adversarele de la Wuhan. Romanca si-ar putea face cadou aniversar calificarea in finala turneului din China

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a aflat cine ii sunt adversarele de la Wuhan. Romanca si-ar putea face cadou aniversar calificarea in finala turneului din China

Organizata vineri, tragerea la sorti pentru turneul de la Wuhan ne arata cu cine se va duela Simona Halep 5 WTA) la competitia chineza. continuă pe Adevărul

Simona Halep, inainte de participarea la Wuhan si Beijing: Fizic sunt 100%, nu am niciun fel de probleme. Darren Cahill nu va fi alaturi de mine

Pauza a luat sfarsit pentru Simona Halep, jucatoarea noastra decoland spre China, acolo unde va participa in urmatoarea perioada la turneele de la Wuhan si Beijing. Pe Aeroportul International Henri Coanda, Simona a precizat, printre altele, ca este la 100% din punct de vedere fizic si ca Darren Cahill nu va fi alaturi de ea la cele doua turnee.

Simona Halep, debut dificil la Wuhan Open. Cu cine va juca romanca in turul 2

Simona Halep locul 6 WTA) si-a aflat posibila adversara din turul 2 de la Wuhan Open, turneu care ia startul duminica, 22 septembrie. Campioana de la Wimbledon va juca impotriva invingatoarei dintre Barbora Strycova locul 31 WTA) si Xiyu Wang locul 140 WTA). Simona e favorita numarul 4 la Wuhan. Simona Halep, duel cu Barbora .

Simona Halep isi cunoaste posibila adversara din turul 2 la Wuhan

Vineri s-a tras la sorti tabloul de concurs la Wuhan Open, turneu de categorie Premier 5 la care participa si Simona Halep.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca direct in turul doi cu invingatoarea dintre Barbora Strycova si Xiyu Wang

Simona Halep 6 WTA), favorita numarul 4, va evolua direct in turul al doilea la turneul Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Barbora Strycova Cehia, 31 WTA) si Xiyu Wang China, 140 WTA), beneficiara unui wild-card.

Simona Halep a facut anuntul asteptat de toata lumea! Se poate intampla chiar de ziua ei

Simona Halep a plecat, miercuri, spre Asia, unde va participa la turneele de la Wuhan si Beijing. Sportiva din Constanta are ocazia sa isi faca un cadou frumos chiar de ziua ei. Vinerea viitoare, cand implineste varsta de 28 de ani, Simona poate juca in semifinala la Wuhan, meci care i-ar putea aduce calificarea in .

Cati bani a castigat Simona Halep in 2019 din tenis. Si anul inca nu s-a terminat!

Simona Halep a plecat in Asia si urmeaza sa joace la turneele de la Wuhan si Beijing. Fostul lider mondial are ocazia sa isi mai adauge in cont bani frumosi in urma acestor competitii, pe langa cele peste 5 milioane de euro pe care le-a castigat deja din tenis in 2019. Simona Halep a castigat .

Simona Halep a avut parte de o surpriza incredibila in China

Simona Halep a ajuns la turneul care se va desfasura in perioada 22-28 septembrie, de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2. 000 de dolari. Simona Halep a avut parte de o surpriza din partea.

Simona Halep s-a enervat la aeroport si a plecat val-vartej. Jucatoarea, asa cum n-a mai fost vazuta vreodata

Simona Halep a plecat, miercuri, spre China, unde va participa la turneul de la Wuhan. LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Simona.

DigiSport: intrebarea despre Darren Cahill care a iritat-o pe Simona Halep si a facut-o sa plece din interviu

Simona Halep a declarat azi, la plecarea spre China, unde va participa la turneul de la Wuhan, ca ii este mai greu sa joace in Asia din cauza diferentelor culturale si ca incearca sa se adapteze.

Masina de sute de mii de euro pentru Simona Halep. Ce bolid de lux a primit de la Ion Tiriac

Simona Halep se bucura de atentia tuturor de la castigurile imense aduse Romania, dar de atentia lui Tiriac beneficiaza si fara reusitele la bord. Milionarul i-a oferit de curand campioanei noastre un bolid de lux. Ce masina i-a dat lui Simo? Masina de sute de mii de euro pentru Halep Simona va urma sa plece .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )