Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a dat LOVITURA! EL este ANTRENORUL care i-a luat locul lui Darren Cahill. Detalii BOMBA despre starea de sanatate a sportivei

B1 B1,
Simona Halep a dat LOVITURA! EL este ANTRENORUL care i-a luat locul lui Darren Cahill. Detalii BOMBA despre starea de sanatate a sportivei

Simona Halep a ratat toate competitiile de la finalul acestui an, inclusiv Turneul Campioanelor, fiind diagnosticata cu o hernie de disc. Cu toate acestea, vestile privind starea de sanatate a jucatoarei de tenis. continuă pe B1

Adversare de calibru. Cu cine se poate intalni Simona Halep la primul turneu la care va participa in 2019

Simona Halep nu va mai participa la turneul de la Shenzhen, unde este detinatoarea titlului, si va incepe anul 2019 la Sydney.

Simona Halep a facut ANUNTUL SOC! Ce se intampla cu participarea liderului mondial la primele turnee din 2019

Jucatoarea de tenis Simona Halep, lidera clasamentului WTA, a anuntat care va fi prima competitie de anul viitor la care va participa. Astfel, sportiva noastra va incepe noul sezonul in a doua saptamana a.

Simona Halep si-a reluat antrenamentele si n-a fost singura pe terenul de joc

Lidera mondiala Simona Halep a inceput pregatirile in vederea noului sezon competitional care debuteaza la 31 decembrie.

Simona Halep, asteptata la iesirea de pe autostrada. Ce i se pregateste azi celei mai bune jucatoare a lumii

Simona Halep, care incheie al doilea an consecutiv pe primul loc in tenisul feminin, va avea parte azi de o zi speciala.

FOTO Are antrenor! Simona Halep a facut prima sedinta de pregatire cu un tehnician, dupa dupa despartirea de Darren Cahill

Simona Halep si Darren Cahill nu vor colabora si in 2019, australianul dorindu-si un an in care sa stea cat mai mult cu familia.

SIMONA HALEP, aparitie de SENZATIE in centrul Bucurestiului! Imagini in EXCLUSIVITATE (FOTO, VIDEO)

Numarul unu mondial in tenisul feminin, Simona Halep, a fost surprinsa in timp ce participa la ofilmare pentru o noua reclama. Imaginile sunt de luni dimineata, in fata Palatului Regal, chiar in momentul.

Simona Halep si-a serbat ziua de nastere cu Andra, Andi Moiescu si Becali

Simona Halep a implinit 27 de ani pe 29 septembrie, insa abia zilele trecute, in luna noiembrie, a reusit sa organizeze petrecerea aniversara alaturi de prieteni. Iata cum a aratat evenimentul si ce tort a avut! .

Cu cine s-a antrenat Simona Halep la intoarcerea din vacanta

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) a revenit la antrenamente dupa perioada de refecere si vacanta de dupa finalul sezonului, iar la prima sedinta de pregatire l-a avut aproape pe Florin Segarceanu. Capitanul.

Simona Halep, cetatean de onoare la Calarasi

Lidera mondiala Simona Halep a fost prezenta, marti, in municipiul Calarasi pentru a primi titlului de Cetatean de onoare al acestui oras.

SURPRIZA de PROPORTII: Simona Halep si-a lansat propria linie de GENTI! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata (FOTO)

Simona Halep si-a lansat inca o afacere. De data aceasta, sportiva si-a facut o linie de genti de sport. Modelul se numeste Roland Garros si are culorile turneului parizian, acolo unde jucatoare noastra a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )