Libnet.ro
UNICEF

21:30

Simona Halep a intrat All England Club, dupa ce a triumfat la Wimbledon. Cealalta posibilitate de a accede in exclusivistul club era sa... se marite cu un print englez! (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep a intrat All England Club, dupa ce a triumfat la Wimbledon. Cealalta posibilitate de a accede in exclusivistul club era sa... se marite cu un print englez! (FOTO)

Pe langa gloria si banii obtinuti odata cu triumful la turneul de la Wimbledon, Simona Halep a mai obtinut ceva ce foarte putin oameni din lume reusesc. continuă pe B1

FOTO Simona Halep a intrat in All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste din lume, cu doar 565 de membri

Simona Halep a intrat, sambata, in randul membrilor de onoare al All England Lawn Tennis and Croquet Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Forbes scrie ca sunt doua posibilitati ca o persoana sa intre in randul membrilor, sa castige turneul de la Wimbledon sau sa se marite cu un print englez.

Wimbledon: Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala de la All England Club

Barbora Strycova a rezistat mai putin de o ora impotriva Serenei Williams 59 de minute), americanca reusind sa obtina calificarea in finala de la Wimbledon dupa o victorie categorica s-a jucat intr-o singura directie) in doua seturi, scor 6-1, 6-2. in marea finala de la All England Club, Serena va da peste Simona Halep.

Halep a devenit membru All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Cati oameni au acces la asa ceva si care sunt privilegiile

Castigarea turneului de la Wimbledon de catre Simona Halep vine la pachet nu doar cu beneficii materiale, ci si cu unele onorifice.

Simona Halep: Nu conteaza cine va fi adversara din finala

Simona Halep a reusit, joi, sa ajunga in ultimul act de la Wimbledon, aceasta fiind cea mai mare performanta reusita de vreo sportiva din Romania pe iarba londoneza. Fericita dupa calificarea in finala, Halep a precizat ca nu o intereseaza pe cine va intalni in meciul pentru cucerirea trofeului de la All England Club va juca cu Serena Williams - a trecut de Barbora Strycova).

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

FOTO Imaginile care vorbesc de la sine despre o zi perfecta: Simona Halep, campioana la Wimbledon

Simona Halep nu mai face parte, incepand de sambata, din grupul jucatoarelor care au in CV un singur titlu de Grand Slam, jucatoarea noastra cucerind Wimbledon-ul dupa o finala perfecta contra Serenei Williams regina la All England Club de sapte ori). Intra in material pentru a vedea imaginile care dau culoare unei adevarate sarbatori pentru tenisul romanesc.

Wimbledon, finala: Simona Halep vs Serena Williams (de la ora 16:00) Ziua cea mare - La un pas de glorie

Pornita la drum fara sa dea impresia ca are asteptari prea mari, Simona Halep 7 WTA) a surprins pe toata lumea, a afisat un joc superb pe iarba londoneza si se afla la un singur meci distanta de primul titlu de la All England Club si al doilea de Grand Slam din cariera dupa Roland Garros 2018). Misiunea romancei va fi una foarte dificila, urmand sa o intalneasca pe Serena Williams, jucatoare care s-a impus de sapte ori la Wimbledon va juca a 11-a finala). Partida de pe Terenul Central va fi transmisa in direct pe EuroSport 2 si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei).

VIDEO Loviturile care au ingenuncheat-o pe Serena Williams si aplauzele smulse de Simona Halep

Simona Halep a facut un meci perfect in finala de la Wimbledon si a castigat al doilea titlu de Grand Slam din cariera. Romanca a acoperit tot Terenul Central de la All England Club, a exasperat-o pe Serena Williams cu loviturile precise din aparare, a trecut fara ezitare in atac si i-a lasat o singura optiune adversarei: sa o aplaude la finalul punctelor.

DigiSport: A mai slabit 20 de grame. Trebuie sa o ridice cu macaraua! Serena Williams, ironizata inaintea finalei cu Simona Halep

Simona Halep - Serena Williams este marea finala din acest an a turneului de la All England Club. Desi statistica nu ii este favorabila, Simona are prima sansa in finala de sambata cu Serena.

VIDEO Loviturile zilei la Wimbledon: Simona Halep, prezenta cu doua executii

Site-ul oficial de la Wimbledon a realizat un montaj al celor mai spectaculoase lovituri care au avut loc in ziua a zecea de intreceri, iar Simona Halep calificata in finala de la All England Club) este prezenta cu doua executii care au ridicat publicul in picioare.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )