Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep, reactie dupa calificarea in semifinale la turneul din Doha: Va fi o provocare grea

Antena3 Antena3,
Simona Halep, reactie dupa calificarea in semifinale la turneul din Doha: Va fi o provocare grea

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi seara, in semifinalele turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, dupa ce a invins-o pe germanca Julia Goerges, cu 7-6 1), 7-6 6. continuă pe Antena3

Halep vs Goerges / Reactia Simonei dupa calificarea in semifinale: Sunt mandra de modul in care m-am descurcat Ce spune despre viitoarea adversara

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi seara, in semifinalele turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, dupa ce a invins-o pe germanca Julia Goerges, cu 7-6 1), 7-6 6).

Simona Halep obtine calificarea in semifinale la Doha dupa un meci aprig

De doua ore a avut nevoie Simona Halep pentru calificarea in semifinalele de la Doha pentru al doilea an consecutiv.

WTA Doha: Simona Halep vs Julia Goerges 7-6(1), 7-6(6)/ Testata serios nainte de duelul cu Svitolina din semifinale

Simona Halep a fost testata serios de Julia Goerges atat fizic, cat mai ales mental), numarul trei mondial castigand o partida dificila, decisa dupa doua tiebreak-uri la 1 si la 6). Timp de doua ore si un minut, cele doua jucatoare au aruncat in lupta tot ce au avut in termobag, inclusiv erorile nefortate 25 Halep, 41 Goerges). Simona ajunge in semifinale la Doha, acolo unde o va intalni vineri pe Elina Svitolina sportiva din Ucraina a triumfat in ultimele trei meciuri directe).

FINAL Simona Halep vs Julia Goerges 7-6(1), 7-6(6)

Simona Halep a fost testata serios de Julia Goerges atat fizic, cat mai ales mental), numarul trei mondial castigand o partida dificila, decisa dupa doua tiebreak-uri la 1 si la 6). Timp de doua ore si un minut, cele doua jucatoare au aruncat in lupta tot ce au avut in termobag, inclusiv erorile nefortate 25 Halep, 41 Goerges). Simona ajunge in semifinale la Doha, acolo unde o va intalni vineri pe Elina Svitolina. Se actualizeaza.

WTA Doha: Simona Halep debuteaza miercuri - Partida cu Lesia Tsurenko va avea loc dupa ora 17:30

Simona Halep 3 WTA), principala favorita, debuteaza astazi la turneul Qatar Total Open de la Doha, unde o va intalni in turul al doilea pe Lesia Tsurenko 24 WTA). Halep a castigat toate cele cinci partide anterioare disputate in compania jucatoarei din Ucraina. Partida este a treia a zilei pe terenul central de la Doha si va incepe dupa ora 17:30 ora Romaniei).

VIDEO Lovitura care a ridicat publicul in picioare! Simona Halep, demonstratie de forta si rafinament la turneul de la Doha

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha, unde o va intalni azi nemtoaica Julia Gorges.

Simona Halep trece de Julia Goerges in doua seturi, dar fostul lider mondial a muncit pe branci pentru calificare

Simona Halep 3 WTA) si-a continuat parcursul bun in turneul de tenis de la Doha, Qatar, a trecut de Julia Goerges 16 WTA), 7-6 1), 7-6 6), si s-a calificat in semifinalele competitiei.

Simona Halep: Acord aceeasi importanta FedCup ca si unui turneu de Grand Slam

Simona Halep a declarat, marti, la Doha, ca meciurile din FedCup si cele de la un Grand Slam sunt la fel de importante pentru ea. Halep a mai spus ca se simte foarte bine la Doha, unde in urma cu cinci ani a castigat turneul.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 0-0

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 1-3

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )