Libnet.ro
UNICEF

17:01

Simona Halep: Mi s-au intamplat numai lucruri bune de cand am castigat la Paris. Joc cu incredere si cu placere, orice vine in plus este bonus

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Mi s-au intamplat numai lucruri bune de cand am castigat la Paris. Joc cu incredere si cu placere, orice vine in plus este bonus

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, intr-un interviu pentru The Telegraph, ca de anul trecut, cand a castigat turneul de la Roland Garros, i s-au intamplat numai lucruri bune si acum considera ca este la un nivel bun, cu toate ca inca nu a obtinut trofee in acest an. continuă pe Hotnews

Simona Halep, pregatita de Roland Garros: unde s-a antrenat in aceasta dimineata

Simona Halep va participa, in cateva zile, la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva romanca a inceput deja antrenamentele. Simona Halep va participa, in scurt timp, la al doilea mare turneu Roland Garros. Sportiva romanca a ajuns deja la Paris, acolo unde are loc competitia. Sportiva romanca a testat [] .

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Roland Garros

Roland Garros 2019. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, o va infrunta pe australianca Ajla Tomljanovic in prima runda a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al.

Simona Halep, dupa tragerea la sorti pentru Roland Garros: Sper sa castig cateva meciuri

Simona Halep, locul 3 WTA, cap de serie numarul 3 si detinatoarea trofeului, a declarat dupa tragerea la sorti a tabloului feminind e simplu ca spera sa castige cateva meciuri la editia din acest an.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a aflat cu cine va debuta la Roland Garros

Simona Halep, nuarul 3 WTA, va incepe al doilea turneu de Grand Slam al anului din postura de campioana in exercitiu.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, in primul tur; Sorana Cirstea, duel cu Petra Kvitova

Simona Halep 3 WTA si campioana en-titre) isi va incepe aventura la Roland Garros impotriva australiencei Ajla Tomljanovic, potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris. Sorana Cirstea va avea o adversara de calibru, urmand sa o intalneasca pe Petra Kvitova, favorita nr.

Simona Halep, interviu pentru The Telegraph: Am jucat bine in acest an, chiar daca nu am castigat turnee

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, intr-un interviu pentru The Telegraph, citat de news. ro, ca este la un nivel bun, cu toate ca inca nu a obtinut trofee in acest an.

Simona Halep, decizie SOC inainte de Roland Garros: Colaborarea tocmai a fost iNTRERUPTA!

Simona Halep a luat o decizie suprinzatoare chiar inainte de inceperea celui de-al doilea turneu de Grans Slam al anului, Roland Garros. Sportiva noastra, castigatoare anul trecut la French Open, a renuntat.

Roland Garros 2019. Simona Halep, vazuta drept favorita de o legenda a tenisului feminin

Chrie Evert o vede pe Simona Halep principala pretendenta la tronul de la Roland Garros. Campioana en-titre are un avantaj in fata tuturor candidatelor la castigarea trofeului. Desi a coborat pe locul 3 WTA.

WTA Insider: Simona Halep, dominatoare pe zgura incepand din 2014 - A adunat in total 11.094 puncte

Simona Halep este vazuta de specialisti principala favorita la castigarea Roland Garros-ului din 2019, sportiva noastra dominand un clasament al tuturor turneelor disputate pe zgura incepand din 2014 incoace. Conform WTA Insider, Halep a adunat in aceasta perioada 11. 094 puncte fiind pe primul loc - este urmata de Maria Sharapova 6. 412 puncte).

VIDEO Simona Halep, gest de apreciere pentru Gica Hagi! Ce a facut fostul lider mondial inainte de Roland Garros

Simona Halep va luat startul in cel de-al doilea Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros, acolo unde trebuie sa-si apere titlul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2312 seconds )