Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep si-a stabilit un obiectiv indraznet pentru sfarsitul de an. Cum vrea sa incheie anul 2018

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si-a stabilit un obiectiv indraznet pentru sfarsitul de an. Cum vrea sa incheie anul 2018

Simona Halep a plecat in China, pentru ultima parte a sezonului, care include si Turneul Campioanelor, de la Singapore. continuă pe Adevărul

VIDEO Ce face Simona Halep in ultima reclama in care apare pentru unul dintre sponsorii ei

Simona Halep este cea mai buna jucatoare a lumii si se bucura de atentai sponsorilor, chiar daca nu la un nivel comparativ cu cel al altor vedete in circuit.

Simona Halep, DECIZIA momentului! Ce se va intampla in CLASAMENTUL MONDIAL! A recunoscut TOTUL

Simona Halep si-a fixat ca obiectiv pentru finalul acestui an sa ramana numarul unu mondial in clasamentul WTA. Mi-ar placea foarte mult sa termin acest an pe locul 1 mondial. Sper sa am rezultate bune si .

Simona Halep a plecat spre Asia: ce planuri are romanca pentru urmatoarele turnee

Dupa o scurta perioada de vacanta, priciniuita de eliminarea rapida de la US Open, Simona Halep revine in circuitul WTA.

Simona Halep: Daca as putea sa dau timpul inapoi, as face totul exact la fel. Un interviu despre munca, disciplina si lectii de viata

Simona Halep straluceste cand intra intr-o incapere. Nu prin accesorii, haine care ies in evidenta sau extravaganta, ci printr-o caracteristica tot mai greu de gasit in lumea superficiala in care traim. Autenticitate. Simona zambeste mult, este.

SOC in TENIS! Vesti triste despre SIMONA HALEP! Din pacate s-a intamplat la VOLAN! (FOTO)

Simona Halep a avut mari probleme in trafic la intoarcerea din vacanta petrecuta in Croatia. Numarul 1 mondial in tenisul feminin s-a confruntat cu ambuteiaje majore la revenirea in tara. Aflata la.

Simona Halep, in continuare lider mondial. Unde se pozitioneaza celelalte jucatoare

Romanca Simona Halep continua sa conduca detasat in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni. Halep a ajuns la 46 de saptamani in fruntea ierarhiei mondiale.

Shooting inedit cu Simona Halep, in cadrul proiectului 100 de chipuri romanesti (FOTO+VIDEO)

Simona Halep a fost protagonista unui shooting inedit, in cadrul proiectului 100 de chipuri romanesti, demarat cu ocazia Centenarului. Ivan Patzaichin, Gabi Szabo, Gica Hagi si Ilie Nastase sunt si ei parte din.

Ce a patit Simona Halep in Bucuresti. Imaginea postata pe retelele de socializare - FOTO

Simona Halep a fost invinsa de traficul din Bucuresti. Revenita din vacanta, marea noastra campioana a postat o imagine elocventa, de la bordul vehiculului pe care il conduce. Dupa un concediu in Croatia,.

Simona Halep, saptamana cu numarul 46 in fruntea clasamentului WTA. Pe ce locuri sunt celelalte jucatoare din tara

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 46 in fruntea clasamentului WTA. Romanca si-a pastrat avantajul de 2. 086 de puncte fata de jucatoarea de pe locul al doilea, daneza Caroline Wozniacki.

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 46 pe locul nti - Avans de 2.086 de puncte fata de Caroline Wozniacki

Simona Halep a ajuns la saptamana cu numarul 46 in fruntea ierarhiei mondiale, jucatoarea noastra pastrandu-si avantajul de 2. 086 de puncte fata de Caroline Wozniacki, urmatoarea clasata. Mihaela Buzarnescu 23) si Sorana Cirstea 52) au ramas pe aceleasi pozitii fata de ultima ierarhie, in timp ce Irina Begu a coborat doua locuri pana pe 55).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )