Libnet.ro
UNICEF

08:30

Simona Halep victorioasa in primul meci de simplu al anului

Online Sport Online Sport,
Simona Halep victorioasa in primul meci de simplu al anului

Favorita numarul 2 la turneul de la Adelaide, Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala dupa un meci de doua seturi cu reprezentanta gazdelor Ajla Tomljanovic. continuă pe Online Sport

Simona Halep, infrangere la primul meci jucat in 2020

Simona Halep a pierdut primul meci oficial jucat in 2020, jucatoarea noastra parasind proba de dublu a turneului de la Adelaide inca din runda inaugurala. Perechea Simona Halep Raluca Olaru a fost invinsa de echipa Kveta PeschkeDemi Schuurs CehiaOlanda).

Simona Halep urca o pozitie in clasamentul WTA

Victoria obtinuta de Simona Halep in primul meci de la Adelaide nu ramane fara ecou in ierarhia mondiala.

Ora primului meci de simplu pentru Simona Halep in 2020

Organizatorii turneului de la Adelaide au anuntat programul zilei de marti, cand pe teren va intra si Simona Halep pentru primul ei meci oficial de simplu in noul an.

Ora meciului Halep - Tomljanovic. Cand joaca Simona primul meci de simplu din 2020

Simona Halep da start oficial sezonului 2020 marti dimineata, de la 10:00 - ora Romaniei, cu un duel impotriva australiencei Ajla Tomljanovic, locul 52 in clasamentul WTA.

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic la Adelaide

Am transmis live text in aceasta pagina primul meci de simplu sustinut de Simona Halep in 2020.

CTP avertisment teribil pentru Simona Halep: Ar trebui sa lucreze la asta!

Cristian Tudor Popescu a analizat prestatia Simonei Halep din primul meci disputat in 2020. Gazetarul a transmis si un avertisment in legatura cu jocul facut de Simona Halep. Simona are multe zone ale jocului.

Halep, pusa serios la treaba in primul meci de simplu din 2020: Cum s-a descurcat si ce urmeaza

La o zi dupa ce a revenit pe teren in noul sezon, disputand o partida de dublu alaturi de Raluca Olaru, Simo a debutat si la simplu, la Adelaide, acolo unde e a doua favorita la trofeu, dupa Ashleigh Barty 1 WTA).

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Adelaide

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, marti, primul sau meci de simplu din 2020, 6-4, 7-5 cu australianca Ajla Tomljanovic, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Adelaide Australia), dotat cu premii totale de 848. 000 dolari.

Simona Halep Ajla Tomljanovic, in turul 2 la Adelaide. Primele declaratii ale sportivei inainte de meci

Simona Halep 28 de ani, locul 4 WTA) joaca marti, 14 ianuarie, in turul 2 al turneului din Adelaide, impotriva australiencei Ajla Tomljanovic 26 de ani, locul 52 WTA). Sportiva din Constanta a facut primele declaratii inainte de primul meci din cadrul competitiei care a fost introdusa in premiera in circuitul WTA. Simona Halep .

Simona Halep e gata de Australian Open. Mesaj de razboi pentru adversarele sale din circuit, dupa partida cu Ajla Tomljanovic (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a castigat cu multa truda primul meci din 2020, invingand-o pe Ajla Tomljanovic in optimile de finala ale turneului WTA Adelaide, scor 6-4 7-5, la capatul a o.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )