Libnet.ro
UNICEF

13:00

Solicitare de urgenta la Guvernul Italiei, pentru Simona Halep. Romanca, la un pas sa rateze turneul WTA din Palermo

Antena3 Antena3,
Solicitare de urgenta la Guvernul Italiei, pentru Simona Halep. Romanca, la un pas sa rateze turneul WTA din Palermo

Autoritatile din Italia au hotarat vineri ca toti romanii care merg acolo sa stea in carantina timp de 14 zile. Totusi, pentru Simona Halep se cere evitarea acestei masuri restrictive pentru ca romanca sa poata participa la turneul WTA de la Palermo. continuă pe Antena3

Probleme cu judecatorii pentru Simona Halep. Ce i-a facut justitia din Romania

Simona Halep se judeca cu Fiscul iar judecatorii par ca se joaca cu nervii Simonei. Ea a fost chemata la proces cu doar cateva zile inainte de un turneu important. Simona Halep probleme cu justitia din Romania. Ce i-au facut judecatorii Simona Halep se judeca cu Fiscul si contesta executarea silita a acestei institutii. Prin .

Italienii au facut plangere la Ministerul Sanatatii pentru Simona Halep. Ce au reclamat

Odata cu cresterea numarului de infectari pe teritoriul Romaniei, mai multe state europene au impus norme de carantinare de 14 zile pentru toiti cetatenii care intra pe teritoriul acestora, venind din Romania. Asa a decis si Italia, o carantinare de 14 zile pentru toti cei ce vin din Romania. Italienii au facut plangere la Ministerul .

Simona Halep e in culmea fericirii! Sportiva tocmai a dat marea veste. Ne intalnim in august

Luna viitoare va veni cu surprize pentru iubitorii de tenis si pentru sustinatorii Simonei Halep. Sportiva noastra a dat marea veste: Ne intalnim in august!. Fanii si familia sunt in culmea fericirii. Simona Halep a dat vestea cea mare in perioada urmatoare, Simona Halep va fi tot mai prezenta pe terenul de tenis. Romanca noastra .

Simona Halep, schimbare majora de look. Cum a aparut cea mai buna sportiva a Romaniei

Simona Halep are un nou look, cu mai putin de doua saptamani ramase pana la revenirea in circuitul WTA. Tenismena romanca a publicat astazi pe pagina sa de Instagram, o imagine cu noua infatisare. Simona Halep, schimbare majora de look Simona Halep nu mai arata cum stiai. Sportiva si-a facut o schimbare de look pe .

Palermo Open 2020. Cand va juca Simona Halep primul meci

Simona Halep 28 de ani) revine pe terenul de tenis, dupa 5 luni de pauza. Jucatoarea romanca si-a anuntat prezenta la turneul de la Palermo. Simona Halep, numarul 2 in clasamentul WTA, va participa.

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

Simona Halep, momente romantice alaturi de Toni Iuruc. Cum au fost surprinsi

Iubire mare in cuplul Simonei cu Toni! Cei doi viitori soti nu tin cont de nimeni si nimic si isi arata dragostea pe unde prind. Cum au fost surprinsi recent acestia? Halep si Iuruc, momente tandre in public Simona Halep traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Toni Iuruc. Desi diferenta de varsta este .

VIDEO Simona Halep va participa la turneul de la Praga Cand are loc competitia

Simona Halep, numarul 2 mondial, a anuntat, miercuri, ca va participa la turneul pe zgura de la Praga.

Raed Arafat a anuntat data la care Romania poate reintra in starea de urgenta. Vesti proaste pentru romani

Raed Arafat a anuntat o veste pe care unii dintre romani sigur au luat-o in calcul, in special dupa ultimele vesti. Secretarul de stat a sustinut ca putem intra din nou in carantina totala. Raed Afarat, despre o noua stare de urgenta Raed Arafat a venit cu detalii despre lucrul de care se temeau unii .

Simona Halep, obligata sa intre in carantina ca sa poata juca la Palermo!

Din pricina faptului ca Italia a impus restrictii de calatorie cetatenilor romani, Halep se vede pus.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2783 seconds )