Libnet.ro
UNICEF

17:01

Statistici interesante la final de Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Statistici interesante la final de Cupa Mondiala

Cortina a cazut peste turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, competitie la finalul careia Franta s-a incoronat campioana. continuă pe Online Sport

Caracatita care a prezis scorul la trei meciuri din Cupa Mondiala a fost omorata

Rabiot, caracatita care a prezis scorurile de la cupa mondiala a murit Mai exact, a fost transformata in sashimi, informeaza ziarul japonez.

Replica USTURATOARE a romanilor pentru CARICATURA cu Simona Halep, dupa victoria Frantei la Cupa Mondiala (FOTO)

Romanii isi iau revansa pentru caricatura cu tente xenofobe la adresa Simonei Halep din Carlie Hebdo. Dupa victoria Frantei de duminica de la Cupa Mondiala, o caricatura a primit foarte multe like-uri pe.

Video: Discurs halucinant al arbitrului de centru inainte de finala de la Cupa Mondiala: Rusia sau Coca Cola?

Arbitrul Nestor Pitana, cel care a arbitrat gresit finala de la Cupa Mondiala 2018 dintre Franta si Croatia, le-a spus celor doi capitani, inainte de meci, niste lucruri ciudate.

Cupa Mondiala 2018. Previziunea ursului Buyan despre finala

Cupa Mondiala 2018. La o gradina zoologica din Rusia, un urs a prezis victoria Croatiei contra Frantei in finala Cupei Mondiale. Doua jumatati de pepene i-au fost puse ursului la dispozitie. Una purta.

De obicei, evenimente sportive de mare amploare precum Cupa Mondiala nu imbunatatesc imaginea unei tari

Dupa ce se va termina Cupa Mondiala din Rusia, vor fi multe analize post-eveniment despre ceea ce a mers bine si a ceea ce a mers rau la campionatul de fotbal urmarit de sute de milioane de oameni din toata lumea.

De ce Cupa Mondiala nu o sa schimbe parerea nimanui despre Rusia

Dupa ce se va termina Cupa Mondiala din Rusia, vor fi multe analize post-eveniment despre ceea ce a mers bine si a ceea ce a mers rau la campionatul de fotbal urmarit de sute de milioane de oameni din toata lumea.

Belgia invinge Anglia cu 2-0 in finala mica si castiga medalia de bronz la Cupa Mondiala (FOTO)

Echipa nationala de fotbal a Belgiei a castigat finala mica si medalia de bronz la Cupa Mondiala din Rusia, dupa ce a invins, sambata, la Sankt Petersburg, selectionata Angliei, cu scorul de 2-0. Thomas.

Franta a castigat Cupa Mondiala pentru a doua oara in istoria sa, dupa o finala extrem de SPECTACULOASA cu Croatia (FOTO)

Echipa nationala de fotbal a Frantei este noua campiona mondiala. Reprezentativa cocosului galic a invins, duminica, cu scorul de 4-2, nationala Croatiei, in finala Cupei Mondiale din Rusia, disputata pe.

Cupa Mondiala de Fotbal 2018: Avancronica finalei Franta - Croatia

Finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia opune, duminica, de la ora 18,00 ora Romaniei), pe Stadionul Lujniki din Moscova TVR 1, TVR HD), echipele Frantei, campioana mondiala in 1998, si Croatiei, care deja a reusit cea mai mare perfomanta din.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3173 seconds )