Libnet.ro
UNICEF

08:15

SURPRIZA pentru SIMONA HALEP! Termina ANUL iN FORTA! Anunt de milioane

B1 B1,
SURPRIZA pentru SIMONA HALEP! Termina ANUL iN FORTA! Anunt de milioane

Simona Halep a dezvaluit ca este gata de turneul de la Wuhan, unde o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-1 in intalnirile directe), si Dominika. continuă pe B1

SURPRIZA pentru Simona Halep in CHINA! Incredibil ce a gasit in camera de hotel! Este vorba chiar despre...(FOTO)

Simona Halep a avut parte de o mare surpriza in China, unde se va desfasura Turneul de la Wuhan. Dupa ce a fost intampinata cu flori la receptie, romanca a avut parte de o surpriza atunci cand a intrat.

Traseu greu pentru Simona Halep la Wuhan. De cine trebuie sa treaca liderul WTA pentru a castiga trofeul

Simona Halep va evolua saptamana viitoare la Wuhan, in China, unde va intra direct in turul secund al competitiei.

S-a stabilit clasamentul WTA! Ce se intampla cu Simona Halep

Simon Halep a primit joi o veste extraordinara. Romanca va termina anul pe locul 1 WTA, dupa ce daneza Caroline Wozniacki a fost invinsa la turneul de la Tokyo de Camila Gorgi. Sportiva romana va avea, in.

Simona Halep si-a stabilit un obiectiv indraznet pentru sfarsitul de an. Cum vrea sa incheie anul 2018

Simona Halep a plecat in China, pentru ultima parte a sezonului, care include si Turneul Campioanelor, de la Singapore.

Simona Halep, interviu pentru Reuters: Visul meu a fost sa devin nr.1 mondial si am reusit

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, intr-un interviu telefonic pentru Reuters, ca succesul ei din acest an la Roland Garros a ajutat-o sa-si confirme statutul de lider WTA. Simona Halep se afla.

Simona Halep a plecat spre Asia: ce planuri are romanca pentru urmatoarele turnee

Dupa o scurta perioada de vacanta, priciniuita de eliminarea rapida de la US Open, Simona Halep revine in circuitul WTA.

Simona Halep, DECIZIA momentului! Ce se va intampla in CLASAMENTUL MONDIAL! A recunoscut TOTUL

Simona Halep si-a fixat ca obiectiv pentru finalul acestui an sa ramana numarul unu mondial in clasamentul WTA. Mi-ar placea foarte mult sa termin acest an pe locul 1 mondial. Sper sa am rezultate bune si .

Simona Halep: Daca as putea sa dau timpul inapoi, as face totul exact la fel. Un interviu despre munca, disciplina si lectii de viata

Simona Halep straluceste cand intra intr-o incapere. Nu prin accesorii, haine care ies in evidenta sau extravaganta, ci printr-o caracteristica tot mai greu de gasit in lumea superficiala in care traim. Autenticitate. Simona zambeste mult, este.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-1 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4). Se actualizeaza.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova, n turul al doilea

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-2 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )