Libnet.ro
UNICEF

10:00

Thierry van Cleemput, nemultumit de jocul Simonei Halep: Nu a fost incantat de ce a vazut

B1 B1,
Thierry van Cleemput, nemultumit de jocul Simonei Halep: Nu a fost incantat de ce a vazut

Simona Halep a fost urmarita cu atentie de noul sau antrenor, Thierry van Cleemput, joi, in timpul meciului castigat impotriva Juliei Goerges, la turneul de la Doha. Acesta nu a fost incantat de ce a vazut . continuă pe B1

Thierry van Cleemput, nemultumit de jocul Simoneo Halep: Nu a fost incantat de ce a vazut

Simona Halep a fost urmarita cu atentie de noul sau antrenor, Thierry van Cleemput, joi, in timpul meciului castigat impotriva Juliei Goerges, la turneul de la Doha. Acesta nu a fost incantat de ce a vazut .

Cum a fost cucerita Simona Halep de noul ei antrenor, belgianul Van Cleemput

Simona Halep va debuta la Doha, cu noul eu antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput, jucatoarea noastra urmand sa evolueze direct in optimi.

WTA Doha: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep n turul al doilea

Lesia Tsurenko 24 WTA) va fi adversara Simonei Halep, principala favorita, in turul al doilea la turneul Qatar Total Open de la Doha. Ucraineanca a invins-o pe spaniola Lara Arruabarrena-Vecino 94 WTA, lucky loser), scor 6-3, 6-0, dupa o ora si noua minute de joc.

Halep mentine suspansul: Ce a declarat despre noul ei antrenor imediat dupa calificarea in finala de la Doha

Simona Halep joaca la Qatar Total Open sub indrumarea belgianului Thierry van Cleemput, insa acest parteneriat n-are, deocamdata, un caracter oficial.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 0-0

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 1-3

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Halep, vedeta zilei pe site-ul oficial WTA: Simona a oferit un interviu savuros despre Fed Cup si rasplata calificarii

Simona Halep 3 WTA) a ajuns, luni seara, la Doha, acolo unde va debuta direct in turul II. Va fi primul turneu sub indrumarea noului antrenor, Thierry van Cleemput.

DigiSport: Jurnalistii L'Equipe se nclina n fata Simonei Halep! La ce s-au gndit cnd au vazut revenirea din decisivul cu Svitolina

Ziaristii de la L'Equipe sunt impresionati de taria de caracter aratata inca o data de Simona Halep. Marea noastra campioana a revenit formidabil, dupa ce a fost condusa cu 4-1 in decisiv.

WTA Doha: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din marea finala (6-4, 2-6, 6-1 vs Angelique Kerber) - Simona conduce cu 2-0 n confruntarile directe

Elise Mertens 21 WTA) si Simona Halep se vor intalni in finala competitiei de la Doha, dupa ce belgianca a invins-o pe Angelique Kerber 6 WTA, cap de serie numarul 3), scor 6-4, 2-6, 6-1. Simona conduce cu 2-0 in confruntarile directe, impunandu-se de fiecare data pe zgura, anul trecut, la Madrid turul secund: 6-0, 6-3) si Roland Garros turul al patrulea: 6-2, 6-1).

FOTO Elina Svitolina, adversara de azi a Simonei Halep, implicata in controversa amoroasa a anului din tenisul mondial

Simona Halep o va intalni pe Elina Svitolina, pentru un loc in finala turneului de la Doha, partida fiind programata azi, de la ora 15.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )