Libnet.ro
UNICEF

14:45

Trofeul de la Wimbledon vine cu inca un succes pentru Simona Halep. Romanca, foarte aproape de o noua performanta istorica

Adevărul Adevărul,
Trofeul de la Wimbledon vine cu inca un succes pentru Simona Halep. Romanca, foarte aproape de o noua performanta istorica

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon si in urma acestui succes este extrem de aproape de o noua performanta. continuă pe Adevărul

Nadia Comaneci, mesaj impresionant pentru Simona Halep

Reactie incredibila, dupa meciul istoric al Simonei Halep la Wimbledon. Nadia Comaneci a transmis un mesaj impresionant pentru Simona Halep. Ne aflam aici la academia de gimnastica Bart Conner cu 100 de.

Zi istorica pentru Simona Halep la Wimbledon

Daca la Roland Garros Simona Halep crede ca a scris istorie, si a scris, pagini si mai mari de glorie pot fi adaugate in firava istorie a tenisului romanesc, odata cu finala de la Wimbledon de astazi.

Dan Voiculescu, felicitari pentru Simona Halep: A reinvatat Romania sa viseze si sa lupte pana isi implineste visurile

Performanta antologica reusita de Simona Halep a fost salutata intr-un mod special de profesorul Dan Voiculescu. Acesta i-a dedicat reginei de la Wimbledon un articol pe blog, al carui titlu spune totul.

Martina Navratilova, sfaturi pentru Simona Halep: Trebuie sa serveasca bine si variat. Eu as servi si-n corpul Serenei

Martina Navratilova castigatoare a 18 titluri de Grand Slam) a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca Simona Halep trebuie sa joace in lung de linie impotriva Serenei Williams si ca ii recomanda romancei sa serveasca variat, chiar si spre corpul adversarei, pentru a avea sanse in finala de la Wimbledon.

Roger Federer, mesaj pentru Simona Halep: Trebuie sa ai mentalitate de invingator, sa stii ca meriti sa fii aici

Roger Federer, finalist la Wimbledon dupa ce l-a invins pe Rafael Nadal, i-a transmis un mesaj de incurajare Simonei Halep, inaintea finalei pe care aceasta o va juca in compania Serenei Williams. Elvetianul a declarat ca romanca trebuie sa aiba o mentalitate de invingatoare si sa se gandeasca ca si-a castigat dreptul de a juca ultima etapa a competitiei.

De la campion, pentru campioana. Mesajul emotionant al lui Gica Hagi pentru Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: Cuvintele sunt prea mici...

Gica Hagi, antrenorul si patronul clubului Viitorul Constanta, a publicat un mesaj emotionant pentru Simona Halep, dupa ce romanca a trimfat, sambata, la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici. Felicitari,.

Performante remarcabile pentru Simona Halep si Serena Williams. Sunt singurele jucatoare care au reusit asta in ultimii trei ani

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni in finala turneului de la Wimbledon, programata azi, de la ora 16.

Sfatul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Ce crede australianul ca nu trebuie sa faca jucatoarea noastra

Darren Cahill se afla la Londra, alaturi de Simona Halep, chiar daca nu in calitate de antrenor al acesteia, ci ca si comentator tv.

VIDEO Gest emotionant facut de Smiley pentru Simona Halep in timpul unui concert: Este modelul nostru de curaj

Victoria Simonei Halep de la Wimbledon a facut inconjurul lumii, iar in Romania a creat o adevarata frenezie. Un moment cu totul deosebit a avut loc in timpul unui concert sustinut de Smiley in Parcul Herastrau, cand sute de oameni au scandat numele sportivei.

Le Figaro, despre finala dintre Simona Halep si Serena Williams: in sfarsit, vedem un meci mare pe tabloul feminin

Publicatia Le Figaro scrie, sambata, ca finala de la Wimbledon dintre Serena Williams si Simona Halep trebuie urmarita deoarece in sfarsit se disputa un meci mare pe tabloul feminin din acest an.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )