Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victorie la debutul in 2020 pentru Simona Halep dupa un meci strans in care s-a plans de oboseala

B1 B1,
Victorie la debutul in 2020 pentru Simona Halep dupa un meci strans in care s-a plans de oboseala

Debut cu dreptul pentru Simona Halep in noul sezon! Romanca aflata pe locul 4 WTA a inceput turneul de la Adelaide cu o victorie, 6-4 7-5, impotriva australiencei Alja Tomljanovic 52 WTA). continuă pe B1

Ora primului meci de simplu pentru Simona Halep in 2020

Organizatorii turneului de la Adelaide au anuntat programul zilei de marti, cand pe teren va intra si Simona Halep pentru primul ei meci oficial de simplu in noul an.

CTP avertisment teribil pentru Simona Halep: Ar trebui sa lucreze la asta!

Cristian Tudor Popescu a analizat prestatia Simonei Halep din primul meci disputat in 2020. Gazetarul a transmis si un avertisment in legatura cu jocul facut de Simona Halep. Simona are multe zone ale jocului.

Simona Halep, debutul si obiectivul pentru 2020: Castigarea unui Grand Slam, a inceput sa-mi placa

Nu a mai ramas mult timp si Simona Halep va debuta si la simplu in sezonul 2020. Adversara la Adelaide ii va fi Ajla Tomljanovic. inainte de a intra pe teren, fostul lider al ierarhiei WTA a vorbit despre obiectivele pentru anul in curs. Astfel, am aflat ca isi doreste sa castige un titlu de Grand Slam: a inceput sa-mi placa, a precizat Simona.

Simona Halep e gata de Australian Open. Mesaj de razboi pentru adversarele sale din circuit, dupa partida cu Ajla Tomljanovic (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a castigat cu multa truda primul meci din 2020, invingand-o pe Ajla Tomljanovic in optimile de finala ale turneului WTA Adelaide, scor 6-4 7-5, la capatul a o.

Simona Halep victorioasa in primul meci de simplu al anului

Favorita numarul 2 la turneul de la Adelaide, Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala dupa un meci de doua seturi cu reprezentanta gazdelor Ajla Tomljanovic.

Simona Halep, infrangere la primul meci jucat in 2020

Simona Halep a pierdut primul meci oficial jucat in 2020, jucatoarea noastra parasind proba de dublu a turneului de la Adelaide inca din runda inaugurala. Perechea Simona Halep Raluca Olaru a fost invinsa de echipa Kveta PeschkeDemi Schuurs CehiaOlanda).

VIDEO WTA Adelaide: Simona Halep, in sferturi (6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic) Sfaturile lui Darren

Simona Halep a debutat cu dreptul in noul sezon, victoria fiind prima obtinuta fara set cedat in confruntarile cu Ajla Tomljanovic 6-4, 7-5). A fost nevoie de cate un on-court coaching in fiecare set pentru ca Simona sa faca pasul decisiv. Dupa un meci de o ora si 36 de minute, Halep a obtinut biletul care sa o duca in sferturile turneului Premier de la Adelaide.

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic la Adelaide

Am transmis live text in aceasta pagina primul meci de simplu sustinut de Simona Halep in 2020.

Simona Halep Ajla Tomljanovic, in turul 2 la Adelaide. Primele declaratii ale sportivei inainte de meci

Simona Halep 28 de ani, locul 4 WTA) joaca marti, 14 ianuarie, in turul 2 al turneului din Adelaide, impotriva australiencei Ajla Tomljanovic 26 de ani, locul 52 WTA). Sportiva din Constanta a facut primele declaratii inainte de primul meci din cadrul competitiei care a fost introdusa in premiera in circuitul WTA. Simona Halep .

Simona Halep: Sfaturile lui Darren m-au ajutat cu adevarat azi

Simona Halep s-a impus in fata australiencei Ajla Tomljanovic, scor 6-4, 7-5, ajutata fiind si de sfaturile lui Darren Cahill. Romanca i-a multumit antrenorului sau dupa meci: Sfaturile lui m-au ajutat cu adevarat azi, iti multumesc D!.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )