Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Ce i-a spus Kate Middleton Simonei Halep cand a intalnit-o la vestiare, dupa triumful de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ce i-a spus Kate Middleton Simonei Halep cand a intalnit-o la vestiare, dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon si a intrat in istoria selecta a sportivilor care au triumfat pe iarba londoneza. continuă pe Adevărul

VIDEO Serena Williams, fair-play dupa infrangerea in fata Simonei Halep: Cand o jucatoare evolueaza asa, trebuie sa-ti scoti palaria

Campioana de sapte ori la Wimbledon, Serena Williams a fost invinsa in doar 55 de minute de Simona Halep, scor 6-2, 6-2, in finala editiei din acest an a Grand Slam-ului londonez. Americanca a avut numai cuvinte de lauda pentru jucatoarea noastra, recunoscandu-i superioritatea. Cand o jucatoare evolueaza asa, trebuie sa-ti scoti palaria, a spus Serena Williams.

VIP-uri regale in tribuna meciului Simona Halep Serena Williams. Meghan Markle si Kate Middleton vor fi acolo

Simona Halep si Serena Williams se dueleaza sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon. in tribuna si-au anuntat prezenta Meghan Markle si Kate Middleton, care au mai asistat impreuna la meciuri de tenis. Simona este incantata ca va juca la Londra in fata VIP-urilor regale. Meghan Markle si Kate Middleton, in tribuna .

Simona Halep, felicitata de Kate Middleton dupa ce a castigat Wimbledon

Simona Halep si-a implinit doua visuri sambata: a castigat finala Wimbledon si a intalnit-o pe Kate Middleton, care a felicitat-o pentru victorie.

Silueta de ducesa. Ce mananca zi de zi Kate Middleton!

Kate Middleton se apropie de varsta de 40 de ani si are deja 3 nasteri la activ, dar se lauda cu o silueta de adolescenta. Iata ce mananca zi de zi Ducesa de Cambridge! .

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep: Am crezut ca poate face un turneu foarte bun. Nu este doar meritul meu, avem o echipa mare

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre succesul obtinut de eleva sa la Wimbledon, unde a castigat al doilea trofeu de Grand Slam din cariera. Tehnicianul a precizat ca a crezut ca Halep poate face un turneu bun, mai ales dupa meciul din turul trei cu Victoria Azarenka. Nu este doar meritul meu, avem o echipa mare. Darren Cahill a ajutat-o de asemenea si Ion Tiriac, a spus antrenorul romancei.

VIDEO FOTO Congresul USR s-a oprit cateva minute special pentru ca delegatii sa vada finalul meciului Simonei Halep de la Wimbledon

Moment special la congresul USR, la finalul meciului de la Wimbledon castigat de Simona Halep in fata Serenei Williams. Congresul USR s-a oprit pentru cateva minute pentru ca delegatii sa urmareasca ultimele game-uri din finala de la Wimbledon. Imediat dupa victoria Simonei Halep, in sala mare de la TNB, cei 500 de delegati USR prezenti au scandat minute in sir: Simona! Simona!.

C.T. Popescu, asa cum nu l-am auzit vreodata. Ce spune despre performanta Simonei Halep la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep din semifinala cu Elina Svitolina de la Wimbledon. Numarul 7 mondial s-a impus cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat pentru prima data in cariera in finala turneului de la Londra. CTP: Simona a jucat alt tenis, a atacat si cand nu a avut ocazia Jurnalistul .

REPORTAJ VIDEO Cum au trait bucurestenii victoria Simonei Halep de la Wimbledon 2019

Sambata seara, Simona Halep 28 de ani) le-a oferit romanilor inca un motiv de mandrie, dupa ce a castigat al doilea titlul de Grand Slam din cariera, in fata Serenei Williams, in finala Wimbledon 2019. Adevarul va arata cum a fost atmosfera din timpul meciului la terasele din centrul Capitalei.

Iohannis, Dancila si Tariceanu, reactii fabuloase dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon: Victorie exceptionala pentru tenisul romanesc

Simona Halep a dominat-o pe Serena Williams in finala de la Wimbledon. Romanca a pus mana pe cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera si a adus si multa mandrie in inimile romanilor, printre care se numara si politicienii nostri. Iohannis, Dancil si Tariceanu,reactii fabuloase dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon Constanteanca Simona .

Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina. Toti s-au uitat lung spre scaunul lui

In aceasta zi de joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Rivala redutabila a romancei a avut rezultate incredibile in meciurile anterioare, dar este posibil ca Simona Halep sa aiba un avantaj. Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina Simona .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )