Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Simona Halep: Picioarele mi s-au inmuiat dupa ce am castigat ultimul punct. Habar nu aveam cum sa reactionez

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep: Picioarele mi s-au inmuiat dupa ce am castigat ultimul punct. Habar nu aveam cum sa reactionez

Simona Halep a declarat, sambata, ca la finalul meciului cu Serena Williams, cand a realizat ca a castigat turneul de la Wimbledon, i s-au inmuiat picioarele si nu a stiut cum sa reactioneze. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep a facut instructie cu Elina Svitolina (6-1, 6-3) si s-a calificat in finala de la Wimbledon - Rezumatul partidei

Simona Halep a depasit cea mai buna performanta bifata vreodata la Wimbledon semifinala din 2014), jucatoarea noastra urmand sa joace sambata pentru trofeul de la All England Club cu Serena Williams. Simona a trecut de-o maniera impresionata de Elina Svitolina 6-1, 6-3), iar rezumatul il poti vedea in interiorul materialului.

DigiSport: Simona Halep, reactie de mare campioana, dupa ce a spulberat-o pe Serena Williams

Simona Halep a avut o reactie de mare campioana, dupa ce a batut-o fara drept de apel pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon.

VIDEO Simona Halep, campioana la Wimbledon (6-2, 6-2 vs Serena Williams) Dominanta, imaculata, PERFECTA!

Simona Halep a evoluat perfect in finala de la Wimbledon, a facut ceea ce trebuia sa faca in fata Serenei Williams, a servit foarte bine cu primul serviciu 83%), a produs doar 3 erori nefortate 26 de partea americancei), a alergat pe tot terenul si si-a fortat de fiecare data adversara sa mai loveasca o data. Dupa doar 55 de minute, Simona s-a impus cu 6-2, 6-2 si a castigat al doilea titlu de Grand Slam, dupa ceea ce a fost, probabil, cel mai bun meci din cariera.

VIDEO Simona Halep, dupa triumful de la Wimbledon: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon. Halep a mai spus ca visul mamei ei s-a indeplinit sambata, prin victoria de la Wimbledon.

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

BREAKING NEWS. Simona Halep, regina la WIMBLEDON!

Simona Halep este noua regina de la Wimbledon, dupa ce a scris istorie pe iarba de la All England Cl.

Halep: Picioarele mi s-au inmuiat dupa ce am castigat ultimul punct

Simona Halep a declarat, sambata, ca la finalul meciului cu Serena Williams, cand a realizat ca a ca.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Ce se intampla cu Simona Halep in clasamentul WTA dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a inceput turneul de la Wimbledon pe locul 7 WTA iar calificarea in finala competitiei de la Londra i-a asigurat deja 1. 170 de puncte in plus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )