Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Simona Halep a revenit in Romania dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep a revenit in Romania dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a revenit, luni, in tara, dupa ce a castigat pentru prima data in cariera turneul de la Wimbledon. Halep a sosit la aeroportul Otopeni cu o aeronava British Airways si a fost intampinata la scara avionului de ministru Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, de presedintele FR Tenis, Ion Tiriac, de fostul tenismen Ilie Nastase, de presdintele COSR, Mihai Covaliu, care i-au oferit buchete de flori. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep: Picioarele mi s-au inmuiat dupa ce am castigat ultimul punct. Habar nu aveam cum sa reactionez

Simona Halep a declarat, sambata, ca la finalul meciului cu Serena Williams, cand a realizat ca a castigat turneul de la Wimbledon, i s-au inmuiat picioarele si nu a stiut cum sa reactioneze.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon: inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon in fata Serenei Williams in doua seturi. inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani. Sunt.

Halep a revenit in Romania dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a revenit, luni, in tara, dupa ce a castigat pentru prima data in cariera turneul de la.

PRIMELE IMAGINI cu Simona Halep in Romania, dupa triumful de la Wimbledon! Campioana noastra, intampinata pe aeroportul Otopeni de Ion Tiriac (VIDEO)

Simona Halep s-a intors in Romania, dupa triumful de la Wimbledon. Avionul cu campioana noastra a aterizat pe aeroportul Otopeni luni, in jurul orei 17.

Simona Halep, primele declaratii dupa castigarea titlului la Wimbledon

Aflata pentru prima data in finala de la Wimbledon, Simona Halep a invins-o pe Serena Williams in mai putin de o ora pentru primul titlu pe iarba londoneza si al doilea trofeu major din cariera, dupa Roland Garros in 2018.

Simona Halep: Este un succes enorm, pentru ca nu avem teren cu iarba in Romania. Sper ca pentru tanara generatie si pentru copilasi sa fie o inspiratie

Simona Halep a revenit luni in Romania, dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea de Grand Slam din cariera. Campioana a declarat, la aeroportul Otopeni, ca succesul obtinut la All England Club este unul enorm, mai ales pentru faptul ca in Romania nu sunt terenuri de tenis cu iarba. Sper ca pentru tanara generatie si pentru copilasi sa fie o inspiratie, a spus numarul 4 WTA.

VIDEO Simona Halep, campioana la Wimbledon (6-2, 6-2 vs Serena Williams) Dominanta, imaculata, PERFECTA!

Simona Halep a evoluat perfect in finala de la Wimbledon, a facut ceea ce trebuia sa faca in fata Serenei Williams, a servit foarte bine cu primul serviciu 83%), a produs doar 3 erori nefortate 26 de partea americancei), a alergat pe tot terenul si si-a fortat de fiecare data adversara sa mai loveasca o data. Dupa doar 55 de minute, Simona s-a impus cu 6-2, 6-2 si a castigat al doilea titlu de Grand Slam, dupa ceea ce a fost, probabil, cel mai bun meci din cariera.

Simona Halep, primele declaratii dupa intoarcerea in tara: Multumesc foarte mult ca ati venit. Este o primire deosebita, calduroasa (VIDEO)

Simona Halep a tinut primele declaratii, dupa ce a ajuns in Romania, pe aeroportul Otopeni.

VIDEO Simona Halep, dupa triumful de la Wimbledon: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon. Halep a mai spus ca visul mamei ei s-a indeplinit sambata, prin victoria de la Wimbledon.

BREAKING NEWS. Simona Halep, regina la WIMBLEDON!

Simona Halep este noua regina de la Wimbledon, dupa ce a scris istorie pe iarba de la All England Cl.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )