Libnet.ro
UNICEF

14:15

WTA Osaka: Garbine Muguruza, eliminata in primul tur - Spaniola nu a mai castigat un meci din luna mai (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 WTA Osaka: Garbine Muguruza, eliminata in primul tur - Spaniola nu a mai castigat un meci din luna mai (Rezultatele zilei)

Garbine Muguruza 26 WTA) continua seria rezultatele nefaste, iberica parasind turneul WTA de la Osaka Japonia) in runda inaugurala. Muguruza a fost invinsa de Su-Wei Hsieh 33 WTA), scor 3-6, 7-61), 6-1, dupa ce a ratat o minge de meci in setul secund, la scorul de 6-5. continuă pe Hotnews

WTA Seul: Irina Begu, eliminata in primul tur

Irina Begu, locul 98 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-1, 6-4, de poloneza Magda Linette, locul 48 WTA si cap de serie numarul 4, in primul tur al Korea Open.

Irina Begu iese in primul tur la Seul

Jucatoarea Irina Begu a fost eliminata, luni, in runda inaugurala a turneului WTA de la Seul, Coreea de Sud.

WTA Hiroshima: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Nao Hibino in semifinale

Mihaela Buzarnescu, locul 125 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-3, de japoneza Nao Hibino, locul 146 WTA, in semifinalele turneului de categorie WTA International de la Hiroshima.

Patricia Tig trece de primul tur la Seul

Ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor, Patricia Tig a depasit, marti, faza primului tur la Korea Open de la Seul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )