Libnet.ro
UNICEF

00:07

WTA: Simona Halep va participa la turneul de la Moscova

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep va participa la turneul de la Moscova

Organizatorii turneului Kremlin Cup, de la Moscova, au anuntat, miercuri, ca Simona Halep se numara printre participantele la editia din acest an a competitiei. continuă pe Hotnews

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 6, Ashleigh Barty, liderul ierarhiei

Simona Halep se mentine pe locul 6 in ierarhia mondiala, conform clasamentului dat publicitatii luni. Ashleigh Barty se afla pe prima pozitie, australianca fiind urmata de Karolina Pliskova si Elina Svitolina. Romania are 3 sportive in TOP 100, in timp ce Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 101 salt de 24 de pozitii).

Halep va participa la turneul de la Moscova

Organizatorii turneului Kremlin Cup, de la Moscova, au anuntat, miercuri, ca Simona Halep se numara .

DigiSport: intrebarea despre Darren Cahill care a iritat-o pe Simona Halep si a facut-o sa plece din interviu

Simona Halep a declarat azi, la plecarea spre China, unde va participa la turneul de la Wuhan, ca ii este mai greu sa joace in Asia din cauza diferentelor culturale si ca incearca sa se adapteze.

Simona Halep s-a enervat la aeroport si a plecat val-vartej. Jucatoarea, asa cum n-a mai fost vazuta vreodata

Simona Halep a plecat, miercuri, spre China, unde va participa la turneul de la Wuhan. LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Simona.

Simona Halep a aflat vestea trista de la WTA, dupa ce s-a publicat clasamentul jucatoarelor

Simona Halep a aflat de la WTA ca este foarte posibil sa incheie anul 2019 in afara podiumului, dupa eliminarea de la US Open.

Simona Halep a facut anuntul asteptat de toata lumea! Se poate intampla chiar de ziua ei

Simona Halep a plecat, miercuri, spre Asia, unde va participa la turneele de la Wuhan si Beijing. Sportiva din Constanta are ocazia sa isi faca un cadou frumos chiar de ziua ei. Vinerea viitoare, cand implineste varsta de 28 de ani, Simona poate juca in semifinala la Wuhan, meci care i-ar putea aduce calificarea in .

Simona Halep, inainte de participarea la Wuhan si Beijing: Fizic sunt 100%, nu am niciun fel de probleme. Darren Cahill nu va fi alaturi de mine

Pauza a luat sfarsit pentru Simona Halep, jucatoarea noastra decoland spre China, acolo unde va participa in urmatoarea perioada la turneele de la Wuhan si Beijing. Pe Aeroportul International Henri Coanda, Simona a precizat, printre altele, ca este la 100% din punct de vedere fizic si ca Darren Cahill nu va fi alaturi de ea la cele doua turnee.

Bataie de joc pentru Simona Halep. Ce apare pe pagina ei oficiala. Toata lumea a criticat asta

Halep a fost batjocorita in mediul online! in vremurile in care toata lumea se foloseste pentru comunicare si expunere de retelele de socializare, promovarea lui Simon lasa de dorit. Pe langa asta, ceva groaznic apare pe site-ul sau personal. Ce detalii i-a facut pe fani sa se supere? Bataie de joc pentru Simona Halep Mediul .

Adevarata relatie dintre Simona Halep si Bianca Andreescu. Tatal canadiencei a marturisit ce se intampla intre ele

Despre relatia dintre Simona Halep si Bianca Andreescu s-a scris tot mai mult din momentul in care sportiva canadiana de origine romana si-a inceput ascensiunea in tenisul mondial, culminand cu trofeul cucerit la US Open 2019. Tatal Biancai sustine insa ca intre cele doua jucatoare de tenis exista doar o relatie de respect, nu si .

Simona Halep a plecat in China pentru ultima parte a sezonului

Ajunsa pe locul sase mondial, Simona Halep a luat drumul Chinei, acolo unde va disputa ultimele turnee din acest an competitional.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )