Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa League, turul I preliminar - Rezultatele zilei

Hotnews Hotnews,
 Europa League, turul I preliminar - Rezultatele zilei

Malmo FF a reusit victoria zilei in meciurile contand pentru turul I preliminar al Europa League la fotbal. Suedezii au trecut cu 7-0 de Ballymena United Irlanda de Nord). A fost seara in care si echipele noastre CS U Craiova si FCSB) au castigat meciurile pe care le-au disputat. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate in aceasta faza a competitiei. continuă pe Hotnews

Live Stream Online FCSB Milsami Orhei Live Video pe PRO TV Europa League

FCSB Milsami Orhei se joaca joi, 11 iulie 2019, in turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune PRO TV, de la ora 21:30, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate .

Live Stream Online Sabail FK CSU Craiova Live Video pe Digi Sport Europa League

Sabail FK CSU Craiova se joaca joi, 11 iulie 2019, in turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 19:00, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

Europa League: Sabail - Craiova 2-3 Prima victorie pentru olteni in cupele europene dupa 26 de ani

Universitatea Craiova a inceput cu dreptul sezonul european, impunandu-se cu 3-2 in fata celor de la Sabail, pe stadionul Bayil din Baku, in primul tur preliminar al Europa League. Pentru echipa lui Corneliu Papura a fost prima victorie in cupele europene dupa o pauza de 26 de ani.

Sabail - Craiova, LIVE in EUROPA LEAGUE. Adversar necunoscut pentru olteni

Sabail - Craiova, LIVE in EUROPA LEAGUE. DrumulCraioveispre grupeleEuropa Leaguetrece prinAzerbaidjan, unde joaca primul tur preliminar. Sabail - Craiova, LIVE in EUROPA LEAGUE.

Totul despre FCSB Milasami Orhei din Europa League

Vicecampioana FCSB are prima sansa in dubla cu Milsami Orhei din Republica Moldova in primul tur preliminar din Europa League.

Asa am trait FCSB - Milsami Orhei in Europa League. Filip eliminat, Man accidentat!

FCSB a debutat in noul sezon european contra moldovenilor de la Milsami Orhei, joi seara, de la 21:30, in primul tur preliminar din Europa League.

Champions League: Rezultatele zilei din turul I preliminar

Campioana Scotiei, Celtic Glasgow, a invins in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa bosniaca FC Sarajevo, intr-o partida din prima mansa a turului I preliminar al Ligii Campionilor, la fotbal, disputata marti.

Champions League: Ludogorets Razgrad (cu Moti titular), invinsa de Ferencvaros Budapesta - Rezultatele zilei

Echipa Ludogorets Razgrad, cu fundasul Cosmin Moti pe teren tot meciul, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 2-1 1-1), de Ferencvaros Budapesta, in prima mansa a turului I preliminar al Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )