Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO Parisul vesel! Ce a facut Simona Halep in capitala Frantei, inaintea debutului la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
FOTO Parisul vesel! Ce a facut Simona Halep in capitala Frantei, inaintea debutului la Roland Garros

Simona Halep va debuta luni sau marti in turul I al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe australianca Alja Tomljenovici. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Tot ce vine de acum e bonus

Ajunsa la Roland Garros din postura de detinatoare a trofeului cucerit in 2018, Simona Halep se bucura de fiecare moment petrecut in capitala Frantei.

FOTO Cea mai tare poza a mea dintotdeauna! Cine este cel care a determinat-o pe Simona Halep sa spuna asta la Paris

Simona Halep se afla la Paris, acolo unde va lua startul la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros.

VIDEO Simona Halep, gest de apreciere pentru Gica Hagi! Ce a facut fostul lider mondial inainte de Roland Garros

Simona Halep va luat startul in cel de-al doilea Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros, acolo unde trebuie sa-si apere titlul.

Simona Halep, tricou de SENZATIE la Roland Garros: Mesajul care a UIMIT pe toata lumea (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) este deja al Paris, acolo unde se pregateste pentru cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. La unul din antrenamente, constanteanca a purtat un tricou.

Simona Halep, pregatita de Roland Garros: unde s-a antrenat in aceasta dimineata

Simona Halep va participa, in cateva zile, la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva romanca a inceput deja antrenamentele. Simona Halep va participa, in scurt timp, la al doilea mare turneu Roland Garros. Sportiva romanca a ajuns deja la Paris, acolo unde are loc competitia. Sportiva romanca a testat [] .

WTA Insider: Simona Halep, dominatoare pe zgura incepand din 2014 - A adunat in total 11.094 puncte

Simona Halep este vazuta de specialisti principala favorita la castigarea Roland Garros-ului din 2019, sportiva noastra dominand un clasament al tuturor turneelor disputate pe zgura incepand din 2014 incoace. Conform WTA Insider, Halep a adunat in aceasta perioada 11. 094 puncte fiind pe primul loc - este urmata de Maria Sharapova 6. 412 puncte).

Simona Halep i-a suprins pe ziaristii de la LEquipe: O iau razna, trebuie sa stea cineva cu mine

Simona Halep este protagonista unui material amplu realizat de prestigiosul cotidian LEquipe, citat de Digisport, chiar inainte de startul turneului de la Roland Garros.

Martina Navratilova, inainte de startul de la Roland Garros: Simona Halep este favorita. Va fi greu sa o invinga cineva

Fosta sportiva Martina Navratilova a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca desi Naomi Osaka este liderul WTA, din punctul sau de vedere favorita la turneul de la Roland Garros este detinatoarea trofeului, Simona Halep.

Sa inceapa balul! Cand debuteaza Simona Halep la Roland Garros si care este traseul virtual spre TROFEU (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, va debuta pe taram francez, marti, impotriva lui Alja Tomljanovic 47 WTA), potrivit gsp. ro, in primul pas spre apararea pretiosului sau Roland Garros. Alte doua.

Ce spune Simona Halep despre prima adversara de la Roland Garros si cum va contracara jocul ei

Simona Halep va juca impotriva australiencei Alja Tomljenovici, locul 47 WTA, in turul I al turneului de la Roland Garros.

ştiri din Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )