Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kiki Bertens ameninta locul doi ocupat de Simona Halep

Online Sport Online Sport,
Kiki Bertens ameninta locul doi ocupat de Simona Halep

Eliminata in turul doi la Roma, jucatoarea Simona Halep risca sa piarda locul doi in clasamentul WTA. continuă pe Online Sport

VIDEO A fost cu adevarat urat ce s-a intamplat! Kiki Bertens a vorbit despre momentul psihologic al meciului cu Simona Halep

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid, in fata olandezei Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, momentul psihologic al meciului fiind in setul al doilea.

Simona Halep, inainte de Grand Slam-ul de la Paris: Kiki Bertens are o sansa mare la castigarea Roland Garros

Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata prematur la turneul de la Roma, inca din turul secund, si isi poate concentra atentia asupra turneului de Grand Slam de la Roland Garros, care se va desfasura in perioada 26 mai - 9 iunie.

Toate calculele: Cum poate redeveni Simona Halep numarul 1 in lume inainte de Roland Garros! Trebuie sa faca ceva ce n-a reusit NICIODATA

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a ratat, sambata, sansa de a redeveni liderul circuitului WTA, dupa ce a cedat in finala de la Madrid, in compania lui Kiki Bertens. Chiar si asa, sportiva noastra.

Naomi Osaka, abandon la WTA Roma: Veste deloc buna pentru Simona Halep

Naomi Osaka, liderul mondial din tenisul feminin, a abandonat inainte de sfertul de finala cu Kiki Bertens de la WTA Roma, acuzand o accidentare la mana dreapta, potrivit gsp. ro. Desi la prima vedere ne-am putea.

WTA Roma: Naomi Osaka, forfait - Kiki Bertens, in semifinale fara sa joace

Invingatoare joi in fata Mihaelei Buzarnescu in faza optimilor, Naomi Osaka 1 WTA) a fost nevoita sa se retraga inaintea meciului cu Kiki Bertens din sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Nipona a acuzat o accidentare la mana si nu a dorit sa forteze o accidentare si mai grava inainte de startul Roland Garros-ului 26 mai - 9 iunie).

WTA Roma: Simona Halep vs Marketa Vondrousova, in turul doi / Partida are loc miercuri, in jurul orei 14:00

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua cu jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 mondial, miercuri, in jurul orei 14:00, in turul doi la Roma.

Simona Halep cedeaza in fata lui Vondrousova si paraseste WTA Roma: Locul al doilea in ierarhia mondiala este in pericol

Simona Halep a pierdut partida cu Marketa Vondrousova 19 ani), scor 2-6 / 7-5 / 6-3, si paraseste turneul de la Roma chiar inainte de faza optimilor de finala.

La revedere locul 1 WTA! De e Simona Halep are sanse minime sa revina in fruntea tenisului feminin pana la toamna

Simona Halep a ratat nu doar sansa trofeului, la Madrid, dar si oportunitatea de a reveni pe locul 1 mondial in ierarhia feminina.

La revedere locul 1 WTA! De ce Simona Halep are sanse minime sa revina in fruntea tenisului feminin pana la toamna

Simona Halep a ratat nu doar sansa trofeului, la Madrid, dar si oportunitatea de a reveni pe locul 1 mondial in ierarhia feminina.

Sunt norocoasa ca am scapat! Ce a vrut sa spuna Simona Halep cu aceasta declaratie dupa eliminarea de la Roma

Simona Halep a fost invinsa, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 WTA, in turul al doilea al turneului de la Roma.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )