Libnet.ro
UNICEF

11:02

Roland Garros: Ana Bogdan, in turul al doilea al calificarilor

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Ana Bogdan, in turul al doilea al calificarilor

Ana Bogdan, locul 126 WTA, a acces, miercuri, in turul doi al calificarilor la turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Ana Bogdan si Irina Bara vor juca in calificari

Sportivele Ana Bogdan, locul 126 WTA, si Irina Bara, locul 168 mondial, vor evolua in calificari la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Competitia pariziana se va disputa in perioada 26 mai - 9 iunie.

Digisport: Marele noroc al Simonei Halep. Ce se va intampla la Roland Garros

Simona Halep a fost eliminata prematur de la Roma, insa a avut destul de mult noroc. Nu doar pentru faptul ca Bertens nu a depasit-o in clasament, ci si pentru ca va avea o jumatate destul de comoda la Roland Garros: fie ca va ramane pe locul doi, fie ca va cobori o pozitie, nu va fi pe aceeasi jumatate de tablou cu Bertens la al doilea Grand Slam al anului.

Nick Kyrgios loveste din nou - Parerea australianului despre Roland Garros: E de rahat in comparatie cu Wimbledon

Tenismenul australian Nick Kyrgios, locul 36 ATP, a avut un nou derapaj, afirmand despre Roland Garros ca este un turneu de rahat, informeaza express. co. uk.

Ana Bogdan, debut furtunos la Roland Garros: De cate victorii mai are nevoie pentru a intra pe tabloul principal

Romania a abordat calificarile celui de al doilea Grand Slam al anului cu doua sportive: Irina Bara 168 WTA) si Ana Bogdan 126 WTA). Doar ultima ramane in cursa pentru o prezenta in turul I, care va incepe de la 26 mai.

Doua romance in calificarile de la Roland Garros

Jucatoarele Ana Bogdan si Irina Bara vor evolua in aceasta saptamana pentru un loc pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Irina Bara, act de prezenta la Roland Garros, eliminata in primul tur al calificarilor

Irina Bara a fost eliminata, marti, in primul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, echipament de SENZATIE pentru Roland Garros! Ce spune romanca la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o ALBINUTA care alearga bine si care joaca si bine! (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) a plecat, marti, spre Paris, si a declarat, pe Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Ea a precizat ca la.

Roland Garros, calificari: Irina Bara, eliminata in primul tur de Anhelina Kalinina

Irina Bara 168 WTA) a fost eliminata in primul tur al calificarilor la Roland Garros. Romanca a fost invinsa de Anhelina Kalinina 152 WTA / Ucraina), scor 2-6, 7-61), 6-2. Meciul a durat doua ore si 17 minute.

Simona Halep, pregatita de Roland Garros: unde s-a antrenat in aceasta dimineata

Simona Halep va participa, in cateva zile, la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva romanca a inceput deja antrenamentele. Simona Halep va participa, in scurt timp, la al doilea mare turneu Roland Garros. Sportiva romanca a ajuns deja la Paris, acolo unde are loc competitia. Sportiva romanca a testat [] .

Simona Halep, pregatiri pentru Roland Garros. Nu am nicio problema grava la picior

Simona Halep cu gandul la turneul de la Roland Garros. Sportiva a revenit in tara dupa ce a pierdut in turul II la Roma in fata Marketei Vondrousova. Halep a spus ca a simtit dureri de muschi dar ca nu are nicio problema medicala. Sunt ok, nu am nicio problema grava la picior.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )