Libnet.ro
UNICEF

10:30

Romania a ramas fara jucatoare in calificarile de la Roland Garros. Ana Bogdan, eliminata in turul secund

Adevărul Adevărul,
Romania a ramas fara jucatoare in calificarile de la Roland Garros. Ana Bogdan, eliminata in turul secund

Ana Bogdan, locul 126 WTA, a ratat, joi, accederea in turul al treilea al calificarilor turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. continuă pe Adevărul

Roland Garros: Ana Bogdan, eliminata in turul trei al calificarilor

Ana Bogdan, locul 126 WTA, a ratat, joi, accederea in turul al treilea al calificarilor turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Roland Garros: Ana Bogdan, eliminata in turul doi al calificarilor

Ana Bogdan, locul 126 WTA, a ratat, joi, accederea in turul al treilea al calificarilor turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Roland Garros: Ana Bogdan, in turul al doilea al calificarilor

Ana Bogdan, locul 126 WTA, a acces, miercuri, in turul doi al calificarilor la turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Roland Garros: Ana Bogdan si Irina Bara vor juca in calificari

Sportivele Ana Bogdan, locul 126 WTA, si Irina Bara, locul 168 mondial, vor evolua in calificari la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Competitia pariziana se va disputa in perioada 26 mai - 9 iunie.

Doua romance s-au retras din calificarile de la Roland Garros

Meciurile de pe tabloul de simplu feminin din calificarile turneului de Grand Slam, de laRoland Garros, debuteaza maine, 21 mai,.

Doua romance in calificarile de la Roland Garros

Jucatoarele Ana Bogdan si Irina Bara vor evolua in aceasta saptamana pentru un loc pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Doua jucatoare din Romania incep azi lupta in calificarile pe tabloul principal de la Roland Garros

Romania are doua jucatoare in calificari la Roland Garros si alte patru care vor fi prezente direct pe tabloul principal al turneuli parizian.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, in primul tur; Sorana Cirstea, duel cu Petra Kvitova

Simona Halep 3 WTA si campioana en-titre) isi va incepe aventura la Roland Garros impotriva australiencei Ajla Tomljanovic, potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris. Sorana Cirstea va avea o adversara de calibru, urmand sa o intalneasca pe Petra Kvitova, favorita nr.

Mihaela Buzarnescu: Am in fata cel mai mare test al anului, Roland Garros

Mihaela Buzarnescu 30 WTA, 31 de ani) se pregateste de turneul de Grand Slam de la Roland Garros, iar sportiva din Romania a anuntat ca isi propune rezultate bune la competitia din Franta, unde se afla pe tabloul principal.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Joi seara a avut loc stabilirea tintarului meciurilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )