Libnet.ro
UNICEF

07:46

Simona Halep o invinge pe Lesia Tsurenko in primul meci la Doha

Online Sport Online Sport,
Simona Halep o invinge pe Lesia Tsurenko in primul meci la Doha

Simona Halep a revenit pe teren dupa confruntarea de Fed Cup castigata de Romania in deplasare cu Cehia si a trecut in doua seturi de Lesia Tsurenko in runda secunda a turneului WTA de la Doha. In setul secund Halep a intors rezultatul de la 1-3! . continuă pe Online Sport

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 0-0

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 1-3

Dupa o evolutie solida la confruntarea din FedCup contra Cehiei a adus doua puncte Romaniei), Simona Halep debuteaza la Qatar Open contra Lesiei Tsurenko 24 WTA). Partida reprezinta primul meci oficial in care Simona il are drept antrenor pe Thierry van Cleemput. Confruntarea este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Doha: Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 6-3/ Halep, calificarea n sferturi si revenirea pe locul doi n clasamentul WTA

Desi scorul ar putea sa indice acest lucru, partida Simonei cu Lesia Tsurenko nu a fost o plimbare prin parc, Halep fiind nevoita sa isi ridice de mai multe ori nivelul de joc pentru a trece de incomoda jucatoare din Ucraina locul 24 WTA), scor 6-2, 6-3, dupa o ora si 19 minute. Si daca tot a venit vorba de ierarhia mondiala, in urma victoriei si calificarii in sferturile de la Qatar Open, Halep va reveni de saptamana viitoare pe locul doi in lume. Pentru un loc in semifinale, Simona se va lupta cu Julia Goerges favorita numarul noua).

Fed Cup, ziua decisiva! Simona Halep si Karolina Pliskova se intalnesc in primul meci al zilei

Astazi la Ostrava, Romania incearca sa treaca de reprezentativa Cehiei si sa se califice in semifinalele Fed Cup. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor da piept cu Karline Pliskova, respectiv Katerina Siniakova.

Simona Halep o invinge pe Karolina Pliskova pentru 2-1 cu Cehia la general

Victorie mare obtinuta de Simona Halep, duminica, in meciul trei de simplu al confruntarii Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup.

Simona Halep explica diferenta intre un meci de Fed Cup si unul de WTA. Ce simte atunci cand joaca pentru Romania

Simona Halep a adus ambele puncte la simplu pentru Romania, in meciul de Fed Cup, cu Cehia, dupa ce a trecut de Katerina Siniakova si Karolina Pliskova.

VIDEO TOP 5 cele mai frumoase lovituri ale weekend-ului de FedCup - Simona Halep, pe primul loc

Pe contul oficial de Twitter al FedCup a fost publicat un top al celor mai frumoase cinci lovituri reusite in weekend. Simona Halep se afla pe primul loc, cu o lovitura din meciul disputat impotriva Karolinei Pliskova. in setul al doilea, la scorul de 1-1, romanca a ajuns incredibil la o scurta si a lasat fara replica pe ocupanta locului 5 WTA.

Simona Halep isi incepe aventura la Doha! Cu o victorie impotriva Lesiei Tsurenko, campioana noastra urca pe 2 in lume

Simona Halep joaca miercuri, orele 17:30, cu ucraineanca Lesia Tsurenko 24 WTA), in turul II de la Doha, si daca invinge, va trece pe pozitia a 2 WTA, intr-un clasament virtual, potrivit gsp. ro. Meciul pare.

WTA Doha: Simona Halep debuteaza miercuri - Partida cu Lesia Tsurenko va avea loc dupa ora 17:30

Simona Halep 3 WTA), principala favorita, debuteaza astazi la turneul Qatar Total Open de la Doha, unde o va intalni in turul al doilea pe Lesia Tsurenko 24 WTA). Halep a castigat toate cele cinci partide anterioare disputate in compania jucatoarei din Ucraina. Partida este a treia a zilei pe terenul central de la Doha si va incepe dupa ora 17:30 ora Romaniei).

LIVE Simona Halep - Lesia Tsurenko in turul 2 la Doha

Simona Halep revine pe teren dupa confruntarea de Fed Cup castigata de Romania in deplasare cu Cehia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )