Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sorana Cirstea cedeaza in fata finalistei de la Dubai si paraseste Doha, inca din turul inaugural

Adevărul Adevărul,
Sorana Cirstea cedeaza in fata finalistei de la Dubai si paraseste Doha, inca din turul inaugural

Sorana Cirstea a cedat in duelul cu Elena Rybakina, disputat, luni, in cel dintai tur inaugural, desfasurat la Doha. continuă pe Adevărul

Sorana Cirstea, eliminata de Elena Rybakina in primul tur la Doha

Aventura Soranei Cirstea la turneul WTA de la Doha s-a incheiat dupa primul tur.

Dialog halucinant intre Sorana Cirstea si antrenorul ei, in timpul esecului de la Doha: Daca tot ai venit, zi-mi si mie ceva tactic

Sorana Cirstea, locul 72 mondial, a cedat in primul tur de la Doha, dupa o infrangere in trei seturi cu Elena Rybakina, 17 WTA, 6-3 3-6 1-6. Astfel, Sorana, beneficiara unui wildcard, paraseste prematur .

S-a tras la sorti tabloul de la Doha. Sorana Cirstea cu Elena Rybakina in primul tur

Beneficiara a unui wild card la turneul de la Doha, Sorana Cirstea o va intalni in primul tur pe Elena Rybakina, adversara Simonei Halep in finala de la Dubai.

WTA Doha: Tabloul competitiei - Sorana Cirstea, duel cu Elena Rybakina in primul tur

Sorana Cirstea, locul 70 WTA si beneficiara de wild card, va juca impotriva Elenei Rybakina Kazahstan), numarul 19 mondial si favorita 14, in primul tur la Qatar Open, turneu cu premii de 3,2 milioane de dolari. Rybakina este adversara Simonei Halep in finala turneului de la Dubai, care va avea loc sambata.

WTA Doha: Sorana Cirstea, eliminata in primul tur (6-3, 3-6, 1-6 vs Elena Rybakina)

Chiar daca a inceput bine partida si a castigat primul set, Sorana Cirstea 72 WTA) nu a reusit sa profite de oboseala Elenei Rybakina 17 WTA), jucatoare care a ajuns deja in patru finale in acest sezon. Sportiva din Kazakhstan s-a impus, scor 3-6, 6-3, 6-1, si s-a calificat in turul al doilea al competitiei de la Doha, dupa un meci in care Sorana a avut cateva discutii mai aprinse cu antrenorul Adrian Cruciat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )