Libnet.ro
UNICEF

21:00

Turul Frantei: Dylan Teuns (Bahrain-Merida) a castigat etapa a sasea - Giulio Ciccone, noul tricou galben

Hotnews Hotnews,
 Turul Frantei: Dylan Teuns (Bahrain-Merida) a castigat etapa a sasea - Giulio Ciccone, noul tricou galben

Dylan Teuns a adus prima victorie pentru Bahrain-Merida in Turul Frantei, ciclistul belgian impunandu-se in etapa a sasea a actulei editii din Marea Bucla, desfasurata intre Mulhouse si La Planche des Belles Filles, pe distanta de 160,5 kilometri. Italianul Giulio Ciccone Trek-Segafredo), ocupantul pozitiei secunde, este noul purtator al tricoului galben. continuă pe Hotnews

Dylan Teuns , succes in etapa a 6-a din Turul Frantei

Ciclistul belgian Dylan Teuns Bahrain - Merida) a castigat etapa a 6-a a Turului Frantei, desfasura.

Turul Frantei are un nou lider dupa etapa a 3-a

Mansa a treia din Turul Frantei, disputata marti intre Binche si Epernay pe un traseu de 215 km, a dus la schimbarea liderului la general.

Peter Sagan obtine prima victorie in Turul Frantei din acest an

Fostul campion mondial Peter Sagan de la BORA a castigat, miercuri, etapa a 5-a din Turul Frantei, o mansa de Saint-Die-des-Vosges si Colmar in lungime de 175. 5 kilometri.

Sprinterii au facut legea in etapa a 4-a din Turul Frantei

Desfasurata intre Reims si Nancy pe o distanta de 213. 5 kilometri, etapa a 4-a din Turul Frantei a fost o afacere a sprinterilor.

Turul Frantei: Elia Viviani (Deceunick - Quick Step) a castigat etapa a patra Julian Alaphilippe pastreaza tricoul galben

Italianul Elia Viviani Deceunick - Quick Step) s-a impus, marti, la sprint, in etapa a patra a Turului Frantei, desfasurata pe traseul Reims-Nancy, pe o distanta de 213,5 kilometri. Acesta a trecut linia de sosire dupa 5h0920 si a fost urmat pe podium de norvegianul Alexander Kristoff UAE Team Emirates) si de australianul Caleb Ewan Lotto-Soudal). Julian Alaphilippe, coleg de echipa cu Viviani, ramane lider la general.

Turul Frantei: Julian Alaphilippe (Deceuuninck - Quick Step) a castigat etapa a treia si a preluat tricoul galben

Francezul Julian Alaphilippe Deceuninck - Quick Step) s-a impus luni in etapa a treia a Turului Frantei, desfasurata intre localitatile Binche Belgia) si Epernay Franta), pe o distanta de 215 kilometri. Acesta a trecut singur linia de sosire, dupa 4h4029, si a preluat tricoul galben. Australianul Michael Matthews Team Sunweb) si belgianul Jasper Stuyven Trek-Segafredo) au completat podiumul.

Turul Frantei: Peter Sagan (BORA - hansgrohe) s-a impus in etapa a cincea Julian Alaphilippe ramane lider la general

Slovacul Peter Sagan BORA - hansgrohe) a castigat, miercuri, etapa a cincea a Turului Frantei, desfasurata pe traseul Saint-Die-des-Vosges - Colmar, pe o distanta de 175,5 kilometri. Acesta a trecut linia de sosire dupa 4h0233. Belgianul Wout van Aert Team Jumbo - Visma) a ocupat pozitia secunda, in timp ce italianul Matteo Trentin Mitchelton - Scott) s-a clasat pe locul al treilea. Julian Alaphilippe Deceunick - Quick Step) pastreaza tricoul galben lider al clasamentului general).

Turul Frantei: Elia Viviani castiga etapa a 4-a

Ciclistul italian Elia Viviani Deceunick - Quick Step) a castigat marti, la sprint, etapa a 4-a a T.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )