Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Turul Frantei: Thomas De Gendt (Lotto-Soudal), victorios in etapa a opta Julian Alaphilippe (Deceunick - Quick-Step) a revenit pe prima pozitie la general

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turul Frantei: Thomas De Gendt (Lotto-Soudal), victorios in etapa a opta Julian Alaphilippe (Deceunick - Quick-Step) a revenit pe prima pozitie la general

Belgianul Thomas De Gendt Lotto-Soudal) s-a impus, sambata, in etapa a opta a Turului Frantei, desfasurata pe traseul Macon - Saint-Etienne, pe distanta de 200 de kilometri. Julian Alaphilippe Deceunick - Quick-Step) a terminat pe pozitia a treia si va purta din nou tricoul galben de lider al clasamentului general. continuă pe Hotnews

VIDEO Turul Frantei: Dylan Groenewegen (Jumbo - Visma) s-a impus la sprint in etapa a saptea

Olandezul Dylan Groenewegen Jumbo - Visma) s-a impus, vineri, la sprint, in etapa a saptea a Turului Frantei, desfasurata pe traseul Belfort - Chalon-sur-Saone, pe distanta de 230 kilometri. Italianul Giulio Ciccone Trek-Segafredo) isi pastreaza tricoul galben de lider al clasamentului general).

Turul Frantei: Dylan Teuns (Bahrain-Merida) a castigat etapa a sasea - Giulio Ciccone, noul tricou galben

Dylan Teuns a adus prima victorie pentru Bahrain-Merida in Turul Frantei, ciclistul belgian impunandu-se in etapa a sasea a actulei editii din Marea Bucla, desfasurata intre Mulhouse si La Planche des Belles Filles, pe distanta de 160,5 kilometri. Italianul Giulio Ciccone Trek-Segafredo), ocupantul pozitiei secunde, este noul purtator al tricoului galben.

Peter Sagan obtine prima victorie in Turul Frantei din acest an

Fostul campion mondial Peter Sagan de la BORA a castigat, miercuri, etapa a 5-a din Turul Frantei, o mansa de Saint-Die-des-Vosges si Colmar in lungime de 175. 5 kilometri.

Dylan Teuns , succes in etapa a 6-a din Turul Frantei

Ciclistul belgian Dylan Teuns Bahrain - Merida) a castigat etapa a 6-a a Turului Frantei, desfasura.

Turul Frantei: Peter Sagan (BORA - hansgrohe) s-a impus in etapa a cincea Julian Alaphilippe ramane lider la general

Slovacul Peter Sagan BORA - hansgrohe) a castigat, miercuri, etapa a cincea a Turului Frantei, desfasurata pe traseul Saint-Die-des-Vosges - Colmar, pe o distanta de 175,5 kilometri. Acesta a trecut linia de sosire dupa 4h0233. Belgianul Wout van Aert Team Jumbo - Visma) a ocupat pozitia secunda, in timp ce italianul Matteo Trentin Mitchelton - Scott) s-a clasat pe locul al treilea. Julian Alaphilippe Deceunick - Quick Step) pastreaza tricoul galben lider al clasamentului general).

Turul Frantei: Elia Viviani castiga etapa a 4-a

Ciclistul italian Elia Viviani Deceunick - Quick Step) a castigat marti, la sprint, etapa a 4-a a T.

ZIUA FRANTEI Turul Frantei, istorie sportiva pe doua roti

Cea mai cunoscuta competitie sportiva a Frantei, care se desfasoara an de an, este fara indoiala turul ciclist. Competitia a devenit legendara, la fel se intampla si cu sportivii care triumfa in ea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )