Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Turul Frantei: Wout van Aert (Team Jumbo - Visma) a castigat etapa a zecea Julian Alaphilippe, lider la general

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turul Frantei: Wout van Aert (Team Jumbo - Visma) a castigat etapa a zecea Julian Alaphilippe, lider la general

Belgianul Wout van Aert Team Jumbo - Visma) a castigat, luni, etapa a zecea a Turului Frantei, desfasurata intre Saint-Flour si Albi, pe distanta de 217,5 kilometri. Podiumul a fost completat de italianul Elia Viviani Deceunick - Quick-Step) si de australianul Caleb Ewan Lotto - Soudal). Lider al clasamentului general ramane francezul Julian Alaphilippe Deceunick - Quick-Step). continuă pe Hotnews

VIDEO Turul Frantei: Dylan Groenewegen (Jumbo - Visma) s-a impus la sprint in etapa a saptea

Olandezul Dylan Groenewegen Jumbo - Visma) s-a impus, vineri, la sprint, in etapa a saptea a Turului Frantei, desfasurata pe traseul Belfort - Chalon-sur-Saone, pe distanta de 230 kilometri. Italianul Giulio Ciccone Trek-Segafredo) isi pastreaza tricoul galben de lider al clasamentului general).

VIDEO Turul Frantei: Thomas De Gendt (Lotto-Soudal), victorios in etapa a opta Julian Alaphilippe (Deceunick - Quick-Step) a revenit pe prima pozitie la general

Belgianul Thomas De Gendt Lotto-Soudal) s-a impus, sambata, in etapa a opta a Turului Frantei, desfasurata pe traseul Macon - Saint-Etienne, pe distanta de 200 de kilometri. Julian Alaphilippe Deceunick - Quick-Step) a terminat pe pozitia a treia si va purta din nou tricoul galben de lider al clasamentului general.

VIDEO Turul Frantei: Daryl Impey (Mitchelton-Scott) a castigat etapa a noua Julian Alaphilippe pastreaza tricoul galben

Sud-africanul Daryl Impey Michelton-Scott) s-a impus, duminica, in etapa a noua a Turului Frantei, desfasurata intre Saint-Etienne si Brioude, pe distanta de 170,5 kilometri. Acesta a fost urmat de belgianul Tiesj Benoot Lotto-Soudal) si de slovenul Jan Tratnik Bahrain - Merida). Julian Alaphilippe Deceunick - Quick-Step) ramane lider al clasamentului general.

ZIUA FRANTEI Turul Frantei, istorie sportiva pe doua roti

Cea mai cunoscuta competitie sportiva a Frantei, care se desfasoara an de an, este fara indoiala turul ciclist. Competitia a devenit legendara, la fel se intampla si cu sportivii care triumfa in ea.

Turul Frantei: Thomas De Gendt castiga etapa a 8-a. Alaphilippe, noul tricou galben

Belgianul Thomas De Gendt Lotto Soudal) a castigat etapa a opta a Turului Frantei, desfasurata pe d.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )