Libnet.ro
UNICEF

13:45

WTA Doha: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din marea finala (6-4, 2-6, 6-1 vs Angelique Kerber) - Simona conduce cu 2-0 n confruntarile directe

Hotnews Hotnews,
 WTA Doha: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din marea finala (6-4, 2-6, 6-1 vs Angelique Kerber) - Simona conduce cu 2-0 n confruntarile directe

Elise Mertens 21 WTA) si Simona Halep se vor intalni in finala competitiei de la Doha, dupa ce belgianca a invins-o pe Angelique Kerber 6 WTA, cap de serie numarul 3), scor 6-4, 2-6, 6-1. Simona conduce cu 2-0 in confruntarile directe, impunandu-se de fiecare data pe zgura, anul trecut, la Madrid turul secund: 6-0, 6-3) si Roland Garros turul al patrulea: 6-2, 6-1). continuă pe Hotnews

WTA Doha: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep n turul al doilea

Lesia Tsurenko 24 WTA) va fi adversara Simonei Halep, principala favorita, in turul al doilea la turneul Qatar Total Open de la Doha. Ucraineanca a invins-o pe spaniola Lara Arruabarrena-Vecino 94 WTA, lucky loser), scor 6-3, 6-0, dupa o ora si noua minute de joc.

WTA Doha: Caroline Wozniacki si Caroline Garcia s-au retras din competitie - Adversara Simonei Halep va fi nvingatoarea dintre Tsurenko si Arruabarrena

Caroline Wozniacki Danemarca, 10 WTA) si Caroline Garcia Franta, 19 WTA) s-au retras de la turneul Qatar Total Open, care are loc saptamana aceasta la Doha, a anuntat site-ul WTA. Jucatoarea daneza a declarat forfait din cauza unei infectii virale, in timp ce Garcia nu a mai putut participa din cauza unei accidentari la picior.

FOTO Elina Svitolina, adversara de azi a Simonei Halep, implicata in controversa amoroasa a anului din tenisul mondial

Simona Halep o va intalni pe Elina Svitolina, pentru un loc in finala turneului de la Doha, partida fiind programata azi, de la ora 15.

VIDEO Adversara de azi a Simonei Halep i-a certat pe romani! De ce s-a enervat nemtoaica pe fanii din tara noastra

Julia Goerges, jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni azi in sferturile de finala ale turneului de la Doha, n-are amintiri frumoase din tara noastra.

VICTORIE! Halep o bate pe Georges in doua seturi si este in semifinalele WTA Doha (VIDEO)

Simona Halep, sportiva momentului in Romania, a invins-o pe Julia Georges, scor 7-6 / 7-6, si a ajuns in semifinalele turneului WTA Doha Qatar). Ea va da piept acum cu Elina Svitolina, a patra favorita a.

Halep vs Svitolina - intalnire inedita in cealalta semifinala de la Doha, Kerber si Mertens nu s-au mai duelat niciodata

Olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA si cap de serie numarul 5, a fost invinsa, joi, cu 6-4, 6-3, de belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA, in sferturile de finala ale Qatar Open.

WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

VIDEO WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). inclestarea teribila este perfect infatisata de numarul total al punctelor castigate: 97-97. Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

nca un abandon de marca de la Qatar Open: Karolina Pliskova, forfait nainte de meciul cu Elise Mertens

Bataile de cap pentru organizatorii turneului WTA de la Qatar Open continua, iar asta dupa ce inca un nume important s-a retras din cauza problemelor medicale. Karolina Pliskova este cea care a intregit lista sportivelor nevoite sa declare forfait.

WTA Doha: Simona Halep, fara set cstigat n ultimele trei partidei directe - Elina Svitolina adora stilul de joc al Simonei

Simona Halep este fara set castigat in fata Elinei Svitolina in ultimele trei partide, perioada in care sportiva noastra a cedat, printre altele, manse cu scorurile de 6-0, 6-1, 6-1. Jucatoarea din Ucraina este puternica la aproape toate capitolele, Elina avand un stil de joc care se pliaza perfect pe ceea ce joaca Halep se foloseste mult de forta loviturilor venite din terenul advers, are raspunsuri bune la atacurile in cross). Disputa din semifinalele turneului WTA de la Doha va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:30.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )