Libnet.ro
UNICEF

10:45

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4. continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi (Rezultatele zilei)

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 22 de minute.

WTA Doha: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din marea finala (6-4, 2-6, 6-1 vs Angelique Kerber) - Simona conduce cu 2-0 n confruntarile directe

Elise Mertens 21 WTA) si Simona Halep se vor intalni in finala competitiei de la Doha, dupa ce belgianca a invins-o pe Angelique Kerber 6 WTA, cap de serie numarul 3), scor 6-4, 2-6, 6-1. Simona conduce cu 2-0 in confruntarile directe, impunandu-se de fiecare data pe zgura, anul trecut, la Madrid turul secund: 6-0, 6-3) si Roland Garros turul al patrulea: 6-2, 6-1).

FOTO Cine este Elise Mertens, adversara Simonei Halep din finala de la Doha. Tatal ei are o meserie extrem de rar intalnita

Simona Halep va juca in ultimul act al turneului de la Doha impotriva belgiencei Elise Mertens si poate castiga primul trofeu din 2019.

FOTO Elina Svitolina, adversara de azi a Simonei Halep, implicata in controversa amoroasa a anului din tenisul mondial

Simona Halep o va intalni pe Elina Svitolina, pentru un loc in finala turneului de la Doha, partida fiind programata azi, de la ora 15.

VIDEO Adversara de azi a Simonei Halep i-a certat pe romani! De ce s-a enervat nemtoaica pe fanii din tara noastra

Julia Goerges, jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni azi in sferturile de finala ale turneului de la Doha, n-are amintiri frumoase din tara noastra.

WTA Dubai: Raluca Olaru si Darija Jurak s-au calificat n turul doi al probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat, duminica, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la cu premii de aproape 3 milioane de euro.

WTA Dubai: Simona Halep va juca direct n turul doi, cu nvingatoarea dintre Eugenie Bouchard si Vera Lapko

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 3, va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Dubai, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul Eugenie Bouchard Canada) vs Vera Lapko Belarus).

Posibila adversara a Simonei Halep la Dubai

Simona Halep va evolua saptamana viitoare la Dubai, turneu de categorie Premier 5, dupa ce va fi disputat finala de la Doha, competitie de categorie Premier.

FOTO Eugenie Bouchard a aruncat din nou internetul in aer! Cum s-a pozat canadianca de Valentines Day

Eugenie Bouchard nu mai sperie nicio adversara pe terenul de tenis, insa continua sa faca valuri pe retelele de socializare.

WTA Dubai: Alexandra Dulgheru a parasit competitia n turul nti al calificarilor

Alexandra Dulgheru, locul 163 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 7-5, de americanca Jennifer Brady, locul 119 WTA si cap de serie numarul 13, in turul I al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, cu premii in valoare totala de 2,8 milioane de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )