Libnet.ro
UNICEF

18:15

WTA Nurnberg: Laura Ioana Andrei, in optimi - Cea mai buna performanta din cariera, la 30 de ani

Hotnews Hotnews,
 WTA Nurnberg: Laura Ioana Andrei, in optimi - Cea mai buna performanta din cariera, la 30 de ani

Laura Ioana Andrei, Paar dupa casatorie, locul 301 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-1, 6-3, pe Quirine Lemon din Olanda, locul 262 WTA, calificandu-se in premiera in turul al doilea al unui turneu de categorie WTA International, la Nurnberg. continuă pe Hotnews

WTA Nurnberg: Laura Ioana Paar s-a calificat pe tabloul principal / Victorie in fata Ralukai Serban

Laura Ioana Paar 305 WTA) s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Nurnberg, dupa ce a invins-o pe Raluka Serban 233 WTA, reprezinta Cipru), scor 3-6, 7-5, 6-2. Meciul a durat doua ore si 16 minute.

WTA Nurnberg: Laura Ioana Paar, in ultimul tur al calificarilor / Irina Begu si Sorana Cirstea, pe tabloul principal

Sportiva Laura Ioana Paar, locul 305 WTA, a acces, sambata, in ultimul tur al calificarilor la turneul de la Nurnberg, cu premii de 250. 000 de dolari.

Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucuresti. Cat va castiga cea mai buna handbalista a lumii

Capitanul echipei nationale si cea mai buna handbalista a lumii, Cristina Neagu, a semnat continuarea intelegerii cu echipa de club CSM Bucuresti.

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Fanii din intreaga lume au vazut deja ultimul epsiod al serialului fenomen Game of Thrones si, cu toate ca parerile sunt impartite cu privire la modul in care s-a terminat, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria HBO! .

Sondaj INSCOP Research: 35% dintre romani considera coruptia drept cea mai mare amenintare

Cea mai mare amenintare pentru tara in viitor, reprezinta coruptia, urmata imediat de o noua criza economica si un eventual razboi, arata un sondaj realizat de INSCOP. In opinia a peste 60% dintre romani, Rusia ramane principala amenintare la adresa.

CNA: Aparitia lui Dragnea la emisiunea Viata satului, cea mai grava sfidare a legii

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului, a transmis ca aparitia lui Liviu Dragnea la emisiunea Viata satului de la TVR este cea mai grava sfidare a legii din partea televiziunii publice si ca va cere ca acest caz sa fie discutat cu prioritate de for.

Dorina Rusu, membra CNA: Aparitia lui Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie, la emisiunea Viata satului, este cea mai grava sfidare a legii din partea TVR

Aparitia presedintelui PSD Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie electorala, la emisiunea Viata satului de la TVR, este cea mai grava sfidare a legii din partea televiziunii publice, acuza Dorina Rusu, membra a Consiliului National al Audiovizualului.

Cea mai sexy ispita masculina de la Insula Iubirii da cartile pe fata! Mircea, totul despre ce nu se vede la tv: Stiu care este rolul meu acolo- VIDEO

Cea mai sexy ispita masculina de la Insula Iubirii da cartile pe fata! Mircea, totul despre ce nu se vede la tv: Stiu care este rolul meu acolo. Cititi mai multe pe.

Cum a fost intampinat tarul Rusiei in cea mai importanta zi pentru Ploiesti: Sa te fereasca Dumnezeu de noroiul din oras

25 mai 1877 va ramane, mult timp probabil, cea mai importanta zi din istoria Ploiestiului. Este ziua in care cel mai puternic om din lume, Tarul Rusiei, poposea in provincialul si noroiosul Ploiesti.

Ultimul episod din Vlad, cea mai mare audienta a sezonului: cati romani au fost cu ochii pe Pro TV

Ultimul episod din serialul Vlad, difuzat luni seara, 21 mai, a adus cele mai mari audiente din sezon pentru Pro TV. Milioane de romani au urmarit cel de-al 13-lea episod al seriei.

ştiri din Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )