Libnet.ro
UNICEF

13:00

Asa am trait Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a jucat sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video . continuă pe Online Sport

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep a continuat, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, intalnind-o pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Victorie pentru Simona Halep la Roland Garros! Cu ce scor a castigat si ce urmeaza pentru sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). ACTUALIZARE 5: Simona Halep s-a calificat in [] .

Victoria Simonei Halep la Roland Garros, in presa internationala. Ce spun strainii despre numarul 3 mondial

Simona Halep a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, pe australianca Ajla Tomljanovic si s-a calificat in turul 2 al turneului de la Roland Garros. Presa internationala a scris despre victoria numarului 3 WTA, care in urma cu un an triumfa pentru prima data in cariera la Paris, iar in acest an vrea [] .

Cu cine joaca Simona Halep la Roland Garros. Partida cu Ajla Tomljanovic, amanata din cauza ploii

Simona Halep joaca, luni, de la ora 17:50, in primul tur al turneului de la Roland Garros, competitie pe care a castigat-o pentru prima data in cariera in 2018. Sportiva din Constanta se va duela cu Ajla Tomljanovic, iar daca o va invinge, va da piept cu invingatoarea dintreChloe Paquet si Magda Linette.

Ce a deranjat-o pe Simona Halep in primul meci de la Roland Garros, acolo unde trebuie sa-si apere titlul

Simona Halep a pornit cu dreptul in turneul de la Roland Garros, acolo unde are de aparat trofeul castigat anul trecut.

Asa am trait Simona Halep in primul tur la Roland Garros

Simona Halep a debutat, marti, in turneul de la Roland Garros contra unei adversare incomode, Ajla Tomljanovic din Australia, locul 47 mondial. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros (12:00)

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roland Garros (dupa 17:30)

Campioana Simona Halep continua, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, urmand a o intalni pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep continua, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, urmand a o intalni pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )