Libnet.ro
UNICEF

11:45

EXCLUSIV Romania poate deveni, astazi, cea mai norocoasa echipa din Europa: Dezvaluirile unui jurnalist islandez

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Romania poate deveni, astazi, cea mai norocoasa echipa din Europa: Dezvaluirile unui jurnalist islandez

Romania va fi cu ochii spre Nyon, astazi, de la ora 13. 00 Pro TV). Dupa tragerea la sorti, vom afla ce echipe stau intre tricolori si un loc la Euro 2020. continuă pe Adevărul

Raport Salvati Copiii: Peste 150.000 de copii romani merg la culcare flamanzi, iar Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din UE

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din Uniunea Europena, peste 150. 000 de copii merg seara la culcare flamanzi, iar deprivarea materiala severa in randul copiilor sub 6 ani 21,5%) este cea mai ridicata din UE media este de 5,9%), arata un raport privind drepturile copilului in Romania, realizat de Organizatia Salvati Copiii Romania si Avocatul Poporului. Situatia copilului din Romania ramane una critica, cu peste o treime dintre copii traind sub pragul saraciei si cu un clivaj cronic intre urban si rural in ceea ce priveste drepturile de baza sanatate, educatie, viata, arata raportul.

Vine PRAPADUL peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! DETALII de la METEOROLOGI

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aceasta iarna. Din pacate, vom avea parte de cea mai grea iarna din ultimii zeci de ani, conform prognozelor.

ExxonMobil - cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii Americanii renunta la zacamintele de gaze din Europa

Americanii de la Exxon Mobil demareaza cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii, renuntand la zacaminte de gaze si titei in valoare de pana la 25 de miliarde de dolari in Europa, Asia si Africa, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres. Exxon ar intentiona sa renunte efectiv la operatiunile sale upstream de petrol si gaze naturale din Europa, inclusiv la cele din Romania. Aceste informatii contrazic declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a spus, zilele trecute, ca este posibil ca ExxonMobil sa-si schimbe decizia si sa nu renunte la Romania.

Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google in Romania

Aria cercului a devenit, marti seara, cea mai cautata expresie pe versiunea locala a Google. Fenomenul a pornit dupa ce Viorica Dancila a fost intrebata, in dezbaterea pe care a avut-o la Parlament,.

Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google in Romania

Aria cercului a devenit, marti seara, cea mai cautata expresie pe versiunea locala a celui mai mare motor de cautare din lume, arata datele oferite de serviciul Google Trends, citate de Mediafax.

Tara noastra a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, in luna octombrie

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA a anuntat marti ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 8,6% in luna octombrie 2019 comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Romania, unde inmatricularile de autoturisme noi au inregistrat o crestere de 58,1% in ritm anual, transmite Reuters.

De cand ar creste din nou salariul minim. Iata de ce nu este cea mai buna veste pentru romani

Salariul minim pe economie ar putea creste din nou. Promisiunea este facuta de vechiul guvern si analizata de cabinetul Orban. De cand s-ar majora? De ce nu este cea mai buna veste pentru romani? De cand ar creste din nou salariul minim? De ce nu este cea mai buna veste? Se discuta din nou despre .

Ungurii primesc cea mai grea lovitura! Trebuie sa plateasca si sa-si ceara scuze public

Guvernul lui Viktor Orban a primit o lovitura grea din partea Curtii Supreme din Ungaria. Executivul de la Budapesta a fost condamnat sa ceara scuze in mod public dupa ce a difuzat afirmatii false si inselatoare cu privire la ONG-ul Comitetul Helsinki ungar care ajuta migranti. Guvernul Orban a fost obligat sa plateasca despagubiri morale .

Cum aflu masura versurilor intr-o poezie. Cea mai simpla metoda pentru elevi si nu numai

Elevii simt acum din plin sesiunea tezelor. Daca pentru cei din clasele gimaziale este o nimica toata, pentr ca notiunile sunt abia predate, provocarea vine pentru lieenii care au uitat, cel mai probabil, lucrurile de baza si cele mai simple din cadrul disciplinei Limba si Literatura Romana. Iata care metoda simpla prin care sa afli .

Pentru CFR Cluj urmeaza cea mai grea perioada a sezonului. Dan Petrescu: Putem pierde totul

Dan Petrescu este de parere ca pauza competitionala avuta a fost de bun augur, dar spune ca perioada ca urmeaza este cea mai grea de pana acum.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )