Libnet.ro
UNICEF

13:15

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana de la Roland Garros si are o sansa uriasa de a ajunge in fazele superioare. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video . continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (dupa 17:00)

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana de la Roland Garros si are o sansa uriasa de a ajunge in fazele superioare. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in optimi la Roland Garros

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana de la Roland Garros si are o sansa uriasa de a ajunge in fazele superioare. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros (12:00)

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei.

Asa am trait Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a jucat sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep, calificata en fanfare in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Roland Garros, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek cu un sec 6-1, 6-0. Halep a trecut in doar 45 de minute de Swiatek, locul 104 mondial,.

UPDATE // Simona Halep, in OPTIMI la Roland Garros. Romanca a trecut lejer de Lesia Tsurenko, in doua seturi. Care e urmatoarea adversara

00: Simona Halep si-a aflat urmatoarea adversara la Roland Garros. Este vorba de jucatoarea poloneza Iga Swiatek 104 WTA), care s-a calificat, sambata, in optimi, dupa ce a trecut in 3.

Simona Halep, in OPTIMI la Roland Garros. Romanca a trecut lejer de Lesia Tsurenko, in doua seturi. Care e urmatoarea adversara

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat, sambata, in optimile turneului de la Roland Garros, cel de-al doilea Grand Slam al anului. Romanca a trecut lejer, in turul al treilea, de ucraineanca Lesia Tsurenko 27 WTA),.

Simona Halep, in sferturile Roland Garros! Cum a invins-o pe Iga Swiatek

Simona Halep s-a calificat lejer in sferturile Roland Garros, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek. Simona Halep s-a calificat fara probleme in sferturile turnelului Roland Garros de la Paris, dupa ce a trecut, in doua seturi, scor 6-1, 6-0, de sportiva din Polonia, Iga Swiatek. Adversara ei are doar 18 ani si este [] .

Simona Halep la Roland Garros. La ce ora se disputa meciul cu Lesia Turenko si cand joaca Begu

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) joaca, sambata, in turul 3 la Roland Garros, pe arena Philippe-Chatrier, cu Lesia Tsurenko, care a invins-o in turul 2 pe Aleksandra Krunici.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )