Libnet.ro
UNICEF

19:00

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (dupa 17:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (dupa 17:00)

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana de la Roland Garros si are o sansa uriasa de a ajunge in fazele superioare. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video . continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana de la Roland Garros si are o sansa uriasa de a ajunge in fazele superioare. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in optimi la Roland Garros

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana de la Roland Garros si are o sansa uriasa de a ajunge in fazele superioare. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros (12:00)

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei.

Simona Halep, calificata en fanfare in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Roland Garros, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek cu un sec 6-1, 6-0. Halep a trecut in doar 45 de minute de Swiatek, locul 104 mondial,.

Asa am trait Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a jucat sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

UPDATE // Simona Halep, in OPTIMI la Roland Garros. Romanca a trecut lejer de Lesia Tsurenko, in doua seturi. Care e urmatoarea adversara

00: Simona Halep si-a aflat urmatoarea adversara la Roland Garros. Este vorba de jucatoarea poloneza Iga Swiatek 104 WTA), care s-a calificat, sambata, in optimi, dupa ce a trecut in 3.

Simona Halep se simte batrana dupa calificarea in sferturi

La 27 ani Simona Halep spune ca se simte batrana, dupa ce a invins in optimi o jucatoare de 18 ani si urmeaza a intalni in sferturi o alta de doar 17 ani.

Simona Halep, in OPTIMI la Roland Garros. Romanca a trecut lejer de Lesia Tsurenko, in doua seturi. Care e urmatoarea adversara

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat, sambata, in optimile turneului de la Roland Garros, cel de-al doilea Grand Slam al anului. Romanca a trecut lejer, in turul al treilea, de ucraineanca Lesia Tsurenko 27 WTA),.

Simona Halep, in sferturile Roland Garros! Cum a invins-o pe Iga Swiatek

Simona Halep s-a calificat lejer in sferturile Roland Garros, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek. Simona Halep s-a calificat fara probleme in sferturile turnelului Roland Garros de la Paris, dupa ce a trecut, in doua seturi, scor 6-1, 6-0, de sportiva din Polonia, Iga Swiatek. Adversara ei are doar 18 ani si este [] .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )