Libnet.ro
UNICEF

14:00

Clasamentul actualizat in grupa Romaniei de calificare la EURO 2020

Online Sport Online Sport,
Clasamentul actualizat in grupa Romaniei de calificare la EURO 2020

Vedeti in aceasta pagina cum arata clasamentul in grupa Romaniei din preliminariile EURO 2020 dupa meciurile de joi seara. continuă pe Online Sport

Cum arata clasamentul in Grupa Romaniei din preliminariile Campionatului European de tineret

Vedeti mai jos cum arata clasamentul in Grupa a 8-a de calificare la Campionatul European de tineret din 2021, grupa din care face parte si nationala Romaniei.

Cehia invinge Anglia in preliminariile EURO 2020!

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, vineri, in preliminariile EURO 2020.

Cine transmite la TV meciul Romania Norvegia, in preliminariile Euro 2020

Romania Norvegia, preliminarii Euro 2020. Tricolorii joaca marti, de la ora 21:45, in runda cu numarul 8 din grupa F a preliminariilor Euro 2020. Reprezentativa antrenata de Cosmin Contra are doar varianta victoriei in meciul cu nordicii pentru a pastra sanse de calificare la turneul european de anul viitor. Meciul este transmis live de .

Euro 2020, preliminarii: Insulele Feroe vs Romania (19:00) Victoria, cuvantul de ordine pentru tricolori

Nationala de fotbal a Romaniei se afla in fata a doua meciuri extrem de importante, iar orice pas gresit va fi sinonim cu ratarea calificarii la Euro 2020. Primul test va fi in Insulele Feroe, pe arena Torsvollur gazon sintetic) din Torshavn, sambata, de la ora 19:00 ora Romaniei). Elevii lui Cosmin Contra sunt obligati sa castige pentru a ramane cu sanse reale in lupta cu Norvegia si Suedia pentru locul 2 in Grupa F. Confruntarea cu Insulele Feroe va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia (21:45) Meci de totul sau nimic

Nationala de fotbal a Romaniei va infrunta reprezentativa Norvegiei, de la ora 21:45, in cadrul preliminariilor pentru Euro 2020. Niciuna dintre echipe nu isi mai poate permite vreun pas gresit, astfel ca partida de pe Arena Nationala va fi una de totul sau nimic. Tricolorii ocupa locul 3 in Grupa F cu 13 puncte), in timp ce norvegienii sunt pe 4 cu 10 puncte), astfel ca victoria este obligatorie pentru a ramane cu sanse reale in lupta pentru calificarea la turneul final. Confruntarea va fi transmisa in direct pe ProTv si LiveText pe HotNews. ro.

Romania, tinuta in sah de Insulele Feroe in preliminariile EURO 2020 (pauza)

Nationala de fotbal a Romaniei este la egalitate cu selectionata Insulelor Feroe, 0-0, la pauza meciului care are loc sambata, pe Stadionul Torsvollur din Torshavn, in Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la.

Romania, victorie clara, dar muncita cu Insulele Feroe, in preliminariile EURO 2020

Nationala de fotbal a Romaniei este la egalitate cu selectionata Insulelor Feroe, 0-0, la pauza meciului care are loc sambata, pe Stadionul Torsvollur din Torshavn, in Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la.

Euro 2020, preliminarii: Italia (2-0 cu Grecia), a doua echipa calificata la turneul final; Suedia, victorie clara cu Malta; Norvegia si Spania au remizat (Rezultatele serii)

Echipa nationala de fotbal a Italiei a obtinut calificarea la Campionatul European din 2020, sambata, dupa ce a invins Grecia, pe Stadio Olimpico din Roma, scor 2-0, in runda a saptea a preliminariilor. in grupa Romaniei, Suedia s-a impus categoric in Malta, scor 4-0, in timp ce Norvegia si Spania au incheiat la egalitate partida disputata la Oslo, scor 1-1.

Euro 2020, preliminarii: Polonia, calificata la turneul final; Victorii pentru Germania si Olanda in Grupa C; Croatia a remizat cu Tara Galilor - Rezultatele serii

Polonia s-a impus cu 2-0 in fata Macedoniei de Nord in Grupa G), obtinand astfel calificarea la Euro 2020. Olanda 2-1 cu Belarus) si Germania 3-0 cu Estonia) raman la egalitate de puncte 15) in fruntea Grupei C, dupa etapa a sasea a preliminariilor. Croatia, vicecampioana mondiala, a remizat la Cardiff cu Tara Galilor 1-1), dupa ce deschisese scorul inca din minutul 9. Gareth Bale a egalat pentru gazde in prelungirile primei reprize. Dupa sapte meciuri disputate, Croatia e lider in Grupa E, cu 14 puncte.

Cum poate ajunge Romania la turneul final al Euro 2020. Toate calculele calificarii in Grupa F

Preliminariile pentru accederea la turneul final al Euro 2020 au intrat in linie dreapta iar situatia in grupa Romaniai este deschisa oricarui deznodamant.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2956 seconds )