Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dialog halucinant intre Gigi Becali si fostul arbitru Alexandru Tudor: Blasfemia ta ne-a scos din Europa League!

Antena3 Antena3,
Dialog halucinant intre Gigi Becali si fostul arbitru Alexandru Tudor: Blasfemia ta ne-a scos din Europa League!

FCSB functioneaza in functie de conexiunile religioase ale lui Becali si ale oamenilor de care s-a inconjurat. Alexandru Tudor i-a explicat patronului ca eliminarea cu Guimaraes a avut legatura cu o. continuă pe Antena3

Alexandru Ciucu a creat patru costume de lux pentru Gigi Becali si ginerele sau

Gigi Becali se pregateste pentru una din cele mai speciale zile din ultimii ani: azi va avea loc nunta fiicei sale, Theodora, cu alesul ei, Mihai Mincu. Pentru acest eveniment special, Gigi Becali si ginerele au apelat la designerul Alexandru Ciucu pentru a le realiza la comanda costume de cea mai inalta calitate.

Gigi Becali, CLIPE DE COSMAR inainte de petrecerea de nunta a fiicei Teodora. Ce a PATIT latifundiarul. Probabil era BOLNAV PSIHIC...

Gigi Becali a trait clipe de cosmar, cu cateva ore inainte de petrecerea de nunta a fiicei sale, Teodora. Un individ a incercat sa intre in palat! Incidentul ar fi fost aplanat de catre varul.

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta fiicei sale. A spus adevarul despre darul urias

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta Teodorei, fiica sa cea mare din cele trei, cu tanarul afacerist Mihai Mincu. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale? Teodora, fiica cea mare din cele trei a lui Gigi Becali, s-a maritat, sambata, 12 octombrie, cu alesul inimii ei, afaceristul Mihai .

inca o nunta in familia lui Gigi Becali. Patronul FCSB, in culmea fericirii, dupa ce a cerut-o chiar la nunta Teodorei

Gigi Becali o tine numai intr-o petrecere, caci se anunta inca o nunta. Patronul FCSB este in culmea fericirii, dupa ce a cerut-o chiar la nunta Teodorei. inca o nunta in familia patronului FCSB, Gigi Becali Teodora, fiica cea mare dintre cele 3 ale lui Gigi Becali, s-a maritat cu alesul ei, tanarul afacerist Mihai .

Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce a dezvaluit dupa marele eveniment

Andra a fost invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali, iar cum sotul ei a prezentat marele eveniment, cele doua vedete au putut petrece timp pretios impreuna. Cantareata a dezvaluit de curand si ce impresie i-a lasat nunta ce a avut loc sambata, la Palatul Snagov. Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali indragita .

Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Invitatii au avut un soc cand au auzit suma

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale, Teodora, cu omul de afaceri Theodor Mihai Mincu. La evenimentul grandios au participat nu mai putin de 700 de invitati, petrecerea fiind organizata la Palatul Snagov. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale Gigi Becali a devenit socru mic, in weekendul ce .

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cati bani le-a pus in plic Teodorei si lui Mihai Mincu

Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu. Cati bani le-a pus in plic impresara? Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu tanarul afacerist Mihai Mincu, sambata, 12 octombrie.

Cum si-a facut, de fapt, averea ginerele lui Gigi Becali. Detalii ascunse din trecutul sau au iesit la iveala

Cum si-a facut averea, de fapt, Mihai Theodor Mincu, supranumit Printisorul Dobroestiului, ginerele lui Gigi Becali. Detaliile din trecutul sau au iesit la iveala. Cum si-a facut, de fapt, averea ginerele lui Gigi Becali Gigi Becali are acum toate motivele pentru a fi fericit. Sambata, 12 octombrie, Teodora, 24 de ani, fiica cea mare din .

Gigi Becali, in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a facut sa planga printr-un gest emotionant

Gigi Becali a fost in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora, fata cea mare a latifundiarului, l-a facut sa planga printr-un gest emotionant. Gigi Becali, in lacrimi la nunta Teodorei, fata cea mare Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Teodor Mincu, 28 .

Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia a fost remarcata toata lumea

Face ce face si iar fura toate privirile! Anamaria Prodan a onorat invitatia lui Gigi Becali la nunta fiicei sale, asa ca a avut grija ca la asa eveniment sa aleaga ceva extrem de elegant si deosebit. Iata cu ce rochie s-a remarcat impresara! Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali? .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )