Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ion Tiriac a distrus Dinamo la petrecerea lui Halep: Cum a luat la misto ultima clasata din Liga I

Adevărul Adevărul,
Ion Tiriac a distrus Dinamo la petrecerea lui Halep: Cum a luat la misto ultima clasata din Liga I

Ion Tiriac a stat departe de fotbal, in ciuda ofertelor pe care le-a avut de-a lungul anilor, insa a recunoscut mereu ca simpatizeaza cu formatia din Stefan cel Mare. continuă pe Adevărul

Dinamo a ajuns de rasul lumii, la propriu. Ion Tiriac: E echipa mea, dar...

Dupa 0-5 in prima etapa a noului sezon de Liga 1, Dinamo a ajuns sa fie luata la pret de matineu, insusi Ion Tiriac fiind cel care a dat tonul unui amuzament general pe Arena Nationala la festivitatea in care Simona Halep a prezentat publicului trofeul cucerit la Wimbledon.

DigiSport: Ion Tiriac, savuros! inca nu a fost 30-0 la fotbal, dar asa cum se duce Dinamo

Ion Tiriac a avut mai multe replici savuroase in timpul discursului de pe Arena Nationala, la ceremonia dedicata Simonei Halep. Una din ele a vizat-o pe Dinamo. Miliardarul roman a ironizat echipa din Stefan cel Mare.

Simona Halep, luata la intrebari de Ion Tiriac pe National Arena despre meciul istoric de la Wimbledon. Ai pornit prima. De ce?

Simona Halep a venit cu premiul acasa! Istoria s-a scris zilele trecute, iar bucuria se traieste inapoi in Romania. Campioana noastra a venit la gala oficiala cu fanii sai pe Arena Nationala unde a fost luata la intrebari de Ion Tiriac. Simona Halep, luata al intrebari de Ion Tiriac, pe Arena Nationala Ai pornit prima .

Halep si Ion Tiriac au rememorat finala de la Wimbledon

Simona Halep si Ion Tiriac au rememorat finala de la Wimbledon, in cadrul evenimentului organizat, m.

Simona Halep, Ion Tiriac si filmul finalei de la Wimbledon: Ce am simtit? Un vis devenit realitate

Simona Halep si Ion Tiriac au analizat, miercuri seara, in cadrul ceremoniei de prezentare a trofeului de la Wimbledon, finala disputata de romanca in fata Serenei Williams. Simona a declarat, pe Arena Nationala, ca la finalul partidei a simtit ca un vis a devenit realitate.

VIDEO Ion Tiriac intr-o postura cum nu l-am mai vazut. Raspuns pentru un spectator: Am si eu varsta...

In calitate de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac a organizat pe Arena Nationala festivitatea in cadrul careia Simona Halep a prezentat publicului din Romania trofeul cucerit anul acesta la Wimbledon.

Eveniment istoric pe Arena Nationala. Simona Halep si-a prezentat trofeul de la Wimbledon. Ion Tiriac si a scos palaria in fata sportivei

Update:Simona Halep a ajuns pe Arena Nationala si va prezenta peste scurt timp trofeul de la Wimbledon. Sportiva romanca este asteptata de 12 campioni, printre care Gabriela Szabo. Stirea.

Ce vrei? Reactie neasteptata a lui Ion Tiriac in momentul in care Simona Halep a vrut sa-l imbratiseze dupa victoria de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut primul ei trofeu la Wimbledon, trecand de o maniera entuziasmanta de Serena Williams, in ultimul act al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )