Libnet.ro
UNICEF

01:05

Champions League: CFR Cluj s-a calificat in turul II preliminar, unde o va intalni pe Maccabi Tel Aviv (3-1 vs Astana, 3-2 la general) - Omrani, eroul serii

Hotnews Hotnews,
 Champions League: CFR Cluj s-a calificat in turul II preliminar, unde o va intalni pe Maccabi Tel Aviv (3-1 vs Astana, 3-2 la general) - Omrani, eroul serii

Dupa un inceput foarte dificil de meci, in care Astana a deschis scorul si s-a desprins la 2-0 la general, CFR Cluj a dominat categoric partida disputata pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, a egalat situatia pana in minutul 26 si a ratat mai multe ocazii. Omrani marcatorul primului gol si omul decisiv la a doua reusita) a inscris golul de 3-1 cu calcaiul si a obtinut calificarea ardelenilor in turul II al preliminariilor Champions League. Maccabi Tel Aviv Israel) este urmatoarea adversara a echipei lui Dan Petrescu. continuă pe Hotnews

Champions League: CFR Cluj vs Astana (21:00) Meciul decisiv pentru calificarea in turul doi preliminar

Pentru a continua aventura in Champions League, CFR Cluj trebuie sa intoarca scorul inregistrat in deplasare cu Astana 0-1). Partida retur din prima runda preliminara are loc miercuri, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, de la ora 21:00. Confruntarea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Look Plus si LiveScore pe HotNews. ro.

Champions League: Steaua Rosie Belgrad s-a calificat in turul doi preliminar; Sheriff Tiraspol, eliminata (Rezultatele serii)

Marti au avut loc primele meciuri din mansa secunda a turului doi preliminar al Champions League. Steaua Rosie Belgrad s-a calificat in runda urmatoare dupa ce trecut cu 2-1 de Suduva Lituania), in timp ce Sheriff Tiraspol Moldova) a fost eliminata de Saburtalo Tbilisi Georgia), scor 4-3 la general.

CFR Cluj , calificata in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj s-a calificat in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins formatia kazaha FC Astana cu scorul de 3-1 2-1), pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din.

Live Stream Online CFR Cluj Astana Live Video pe Digi Sport 1 Turul 1 Champions League

CFR Cluj joaca impotriva celor de la Astana, miercuri, 17 iulie 2019, in mansa secunda a primului tur preliminar Champions League. CFR Cluj Astana Live este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look TV, de la ora 21:00. Partida poate fi urmarita si online in format live text .

Asa am trait CFR Cluj - Astana

Campioana CFR Cluj a incercat si reusit, miercuri seara, sa intoarca rezultatul negativ din turul dublei cu Astana 0-1) pentru un loc = in turul 2 preliminar din Liga Campionilor.

Dan Petrescu, despre returul cu Astana: Pentru mine personal e cel mai greu meci oficial de cand sunt la CFR Cluj

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marti, ca meciul cu Astana, din mansa secunda a turului I preliminar al Champions League, este cel mai greu pentru el de cand a preluat formatia CFR Cluj.

CALIFICARE! CFR Cluj revine de la 0-2 la general si o elimina pe Astana

Invinsa cu 1-0 in mansa tur si condusa cu acelasi scor pe teren propriu dupa un start de cosmar, CFR Cluj a aratat ca este cu adevarat o echipa care stie sa joace fotbal si a intors spectaculos rezultatul si soarta calificarii, impunandu-se in final cu 3-1.

Dan Petrescu in fata celui mai greu meci la CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu admite ca returul cu Astana este cel mai greu meci al sau de cand o antreneaza pe CFR Cluj.

CFR Cluj la ora adevarului in Europa

Pentru al doilea an consecutiv CFR Cluj reprezinta Romania in preliminariile Ligii Campionilor.

Champions League: Steaua Rosie s-a calificat in turul al doilea

Steaua Rosie Belgrad s-a calificat in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, dup.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )