Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce stadioane din Romania vor fi gata, pana la urma, pentru EURO 2020

Adevărul Adevărul,
Ce stadioane din Romania vor fi gata, pana la urma, pentru EURO 2020

Romania are in desfasurare lucrari pe trei stadioane, in vederea EURO 2020. Dintre acestea, doar doua vor fi gata in timp util pentru competitia europeana de fotbal. continuă pe Adevărul

Cainii politisti din Romania vor beneficia de ingrijire pe viata dupa scoaterea din functiune

Animalele care deservesc institutii si structuri publice din Romania vor beneficia de hrana si ingrijire si dupa scoaterea din functiune, conform unui proiect de lege adoptat de catre Camera Deputatilor,.

Animalele folosite de institutiile publice din Romania vor fi ingrjite de stat pentru tot restul vietii lor

Animalele de serviciu care au apartinut institutiilor si structurilor publice din Romania vor avea dreptul la hrana si ingrijire si dupa scoaterea din functiune, conform unui proiect de lege adoptat de catre Camera Deputatilor, in calitate de for decizional.

Angajatii din Romania, nevoiti sa se reprofileze: ce recomanda specialistii

Un nou avertisment emis de experti atrage atentia asupra meseriilor care vor disparea pana in 2030, pe piatia din Romania. Aceste informatii ar trebui sa te ambitioneze sa te.

Cum se lauda ministrul pentru Mediul de Afaceri cu reluarea discutiilor cu Grupul Volkswagen pentru investitia din Romania Gheorghe Falca a confirmat pentru B1.RO ca a abordat subiectul cu reprezentantii companiei inca de cand era primar

Romania ar putea gazdui o noua uzina auto. Germanii de la Volkswagen pregatesc terenul pentru a construi o fabrica de automobile la Arad. Negocierea Romaniei cu Volkswagen a revenit in actualitate dupa ce.

Noi cu motiunea, presa straina cu realitatea. Cum ne vede The Associated Press - Targurile de toamna din Romania, incantare pentru toate varstele si buzunarele

Targurile de toamna din Romania sunt semnale zgomotoase si colorate ca vara a luat sfarsit. Si pentru multe familii din zonele mai sarace ale tarii sunt unele din putinele evenimente accesibile din tot anul. Targuri ca acela de la Titu, la nord-vest de Bucuresti, erau singurele distractii publice in Romania rurala din secolul al 19-lea. in zilele noastre sunt ceva mai tehnologizate, dar altfel putine s-au schimbat in doua secole.

Alocatiile copiilor din Romania o costa scump pe Marea Britanie. Cat plateste in fiecare an

Conform unei publicatii, Marea Britanie plateste mult pentru, an de an, alocatiile copiilor care tariesc in Romania. Masura este catalogata ca fiid absurda de numeroase organizatii care monitorizeaza fenomenul mjigratiei, aducand in prim-plan faptul ca nu mai putin de patru milioane din Marea Britanie traiesc la limita saraciei. Cat plateste Marea Britanie pentru alocatiile copiilor .

Participa la cea de-a 27-a editie a Topului Firmelor din Romania

Potrivit traditiei de 27 de ani, Consiliul National al IMM-urilor din Romania CNIPMMR) organizeaza in data de 8 noiembrie 2019, incepand cu ora 9:30, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel evenimentul de business al anului, Topul Firmelor din Romania.

Prognoza meteo, luni, 14 octombrie. Ce anunt a facut Florin Busuioc la PRO TV despre valul de caldura din Romania

Potrivit prognozei meteo anuntata de Florin Busuioc la PRO TV, luni, 14 octombrie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale. Vedeta matinalului statiei numite a facut un anunt despre valul de cadura din Romania. Prognoza meteo, luni, 14 octombrie, anuntata de Florin Busuioc la PRO TV Florin Busuioc, sau Busu, asa cum .

De ce vestea despre fabrica Volkswagen din Romania e doar praf in ochi

In doar 24 de ore s-au intamplat doua lucruri: vestea despre fabrica Volkswagen din Romania si vestea despre cum compania germana nu mai vrea Turcia. Si cele doua sunt legate. Dacia are.

Cate sectii de votare vor fi in Diaspora pentru alegerile prezidentiale. AEP, anunt oficial

Autoritatea Electorala Permanenta a adus in prim-plan o hotarare, cu putin timp inainte de vot. La momentul actual, un numar de 714 sectii de votare din Diaspora sunt aprobate. Cate vor urma sa fie infiintate in total, pana la alegerile prezidentiale din luna noiembrie? AEP, anunt oficial! Cate sectii de votare vor fi in Diaspora? .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )