Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Momentul imnului la Romania - Norvegia cu mii de copii in tribuna

Online Sport Online Sport,
VIDEO Momentul imnului la Romania - Norvegia cu mii de copii in tribuna

Vedeti mai jos momentele premergatoare meciului Romania - Norvegia din preliminariile EURO 2020. continuă pe Online Sport

Romania Norvegia 1-1, in preliminariile Euro 2020, cu 30.000 de copii in tribuna. VIDEO

Romania a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata cu Norvegia pe National Arena, in fata a 30. 000 de copii, in runda cu numarul 8 din grupa F a preliminariilor Euro 2020. in urma acestui rezultat, tricolorii raman pe locul 3 in grupa, cu 14 puncte acumulate. Urmeaza doua meciuri grele, cu Suedia si Spania, .

ROMANIA - NORVEGIA LIVE VIDEO on line stream Pro TV protvplus youtube. Jucam cu 30.000 de copii in tribune

ROMANIA - NORVEGIA LIVE VIDEO on line stream Pro TV protvplus youtube este meciul lunii pentru nationala noastra. Avem nevoie de cel putin un punct pentru a ramane in calculele calificarii, adica sa pastram.

Asa am trait Romania - Norvegia

Marti seara am tranmis live text de la Arena Nationala meciul Romania - Norvegia din preliminariile EURO 2020. La partida vor asista aproape 30. 000 de copii pana in 14 ani, un adevarat record in materie.

Romania - Norvegia. Tricolorii scapa victoria printre degete

ROMANIA-NORVEGIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Selectionerul Cosmin Contra a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca ar fi fericit ca nationala Romaniei sa castige la limita meciul de marti, cu.

Cine transmite la TV meciul Romania Norvegia, in preliminariile Euro 2020

Romania Norvegia, preliminarii Euro 2020. Tricolorii joaca marti, de la ora 21:45, in runda cu numarul 8 din grupa F a preliminariilor Euro 2020. Reprezentativa antrenata de Cosmin Contra are doar varianta victoriei in meciul cu nordicii pentru a pastra sanse de calificare la turneul european de anul viitor. Meciul este transmis live de .

Metrorex a facut anuntul! Program prelungit pentru meciul Romania - Norvegia

Programul trenurilor de metrou va fi prelungit marti, in seara partidei Romania - Norvegia, programa.

Zeci de mii de copii pe Arena Nationala, la Romania-Norvegia. Selectionerul Lars Lagerback: Sper ca fanii vostri tineri se vor comporta frumos si nu precum predecesorii lor

Lars Lagerback, selectionerul Norvergiei, spera ca micutii suporteri ai nationalei nu se vor comporta precum predecesorii lor. Declaratia sa vine in contextul in care la partida pe ca Romania o va juca, ma.

VIDEO Romania - Norvegia: Afara, afara cu pacaleala din tara!. Vrem la Euro 2020, fara sa jucam fotbal

Cosmin Contra a sperat sa bifeze un succes urias, dupa ce echipa sa a fost depasita de Norvegia mai bine de o repriza. Aproape ca i-a iesit, dar golul incasat in prelungiri i-a stricat sarbatoarea.

Cosmin Contra prefateaza meciul Romania - Norvegia. Cine sunt jucatorii care ar putea sta in calea tarii noastre, in drumul spre turneul final EURO 2020

Romania va intalni Norvegia, marti, in preliminariile Campionatului European din 2020, prilej prin care selectionerul Cosmin Contra a sustinut o conferinta de presa.

VIDEO Momentul in care rebeli arabi sprijiniti de Turcia ucid prizonieri kurzi invocand Dumnezeu e mare. Acelasi grup ar fi omorat si civili

Militantii arabi sustinuti de Turcia au ucis duminica cel putin doi prizonieri kurzi. Un video obtinut de New York Times surprinde doi luptatori ai grupului rebel tragand de mai multe ori de la distanta mica intr-un barbat legat de pe marginea unui drum. Un al doilea prizonier in uniforma militara apare in video viu, insa nu se mai regaseste printre kurzii capturati prezentati ulterior pe retelele de socializare de catre militanti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )